Libnet.ro
UNICEF

16:45

CFR Cluj, sabotata de englezi

Online Sport Online Sport,
CFR Cluj, sabotata de englezi

In cursa pentru calificarea in primavara europeana, CFR Cluj primeste o veste foarte proasta din Anglia. continuă pe Online Sport

Vesti proaste pentru CFR Cluj

CFR Cluj primeste o noua veste proasta. Cel mai important jucator transferat in istoria lui CFR Cluj nu va fi vazut de suporterii din Gruia prea curand.

CFR Cluj - Sporting Braga. Miros de primavara in Gruia.

CFR Cluj se afla la 90 de minute de o calificare istorica in fazele superioare ale unei competitii europene. CFR Cluj mai are o sansa de a scrie din nou istorie in fotbalul romanesc. Dupa ce a ratat oportunitatea numita Galatasaray Istanbul, campioana Romaniei nu are voie sa faca nici un pas gresit in aceasta seara, atunci cand la Cluj vine Sporting Braga, in grupa H a Ligii Campionilor. De obicei, atunci cand portughezii ajungeau in Gruia se anunta o perioada fericita pentru CFR, o .

Bastos vorbeste despre plecarea de la CFR Cluj

Rafael Bastos a vorbit, cu doar cateva zile inaintea meciului cu SC Braga, despre o posibila plecare de la CFR Cluj intr-un campionat mai puternic.

CFR Cluj - Sporting Braga. Ivo Pinto: Meciul cu Braga este ca o finala.

Fundasul echipei CFR Cluj, Ivo Pinto, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca meciul cu Sporting Braga, contand pentru etapa a cincea a Ligii Campionilor, este ca o finala, deoarece o victorie ar asigura calificarea campioanei Romaniei in primavara europeana a cupelor europene, potrivit Mediafax. Meciul cu Braga e ca o finala. Daca vom castiga maine, stim foarte bine ca avem sanse foarte mari de a merge mai departe. Jocul de maine o sa fie diferit fata de cel din tur. Ne dorim un .

Vremea a tinut partial cu CFR Cluj

Adversara lui CFR Cluj de marti din Liga Campionilo, Sporting Braga, a inceput cu stangul ziua deplasarii spre orasul ardelean in vederea meciului de marti. Din cauza cetii, portughezii au crezut ca vor amana decolarea de astazi. Ramane de vazut cum vor evolua lucrurile.

Liga I: CFR Cluj- Astra Girugiu, 0-2

Astra Giurgiu a reusit surpriza la Cluj si a reusit sa o invinga pe CFR dupa golurile lui Budescu din prelungirile primei reprize si Ivanovski din finalul partidei, informeaza GSP. Clujenii au avut o mare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )