Libnet.ro
UNICEF

22:00

Vesti proaste pentru CFR Cluj

Online Sport Online Sport,
Vesti proaste pentru CFR Cluj

CFR Cluj primeste o noua veste proasta. Cel mai important jucator transferat in istoria lui CFR Cluj nu va fi vazut de suporterii din Gruia prea curand. continuă pe Online Sport

CFR Cluj face primul transfer pentru 2013

Cu gandul la primavara europeana, CFR Cluj incepe deja sa intareasca din timp echipa prin aducerea unui atacant cu nume.

Rasturnare de situatie: CFR Cluj, cercetata pentru dare de mita in cazul Valiza

Dupa ce Gigi Becali a fost scos nevinovat din cazul Valiza, din dosar s-a disjuns intr-un nou caz, in care principalii suspecti pentru dare de mita sunt oficialii clubului CFR Cluj, care ar fi incercat sa cumpere meciul cu Universitatea din luna mai a anului 2008.

Garda Financiara ancheteaza CFR Cluj

Reprezentanti ai Garzii Financiare Cluj au facut verificari la clubul de fotbal CFR Cluj, afirma surse judiciare, care mentioneaza ca acestea au vizat transferuri ale unor jucatori, dar si alte activitati financiare ale clubului.

Investigatii la clubul CFR Cluj: Procurorii DIICOT verifica transferurile jucatorilor Lacina Traore si Mikael Dorsin

Probleme cu legea si la clubul de fotbal CFR Cluj. Potrivit unor surse judiciare, procurorii DIICOT au solicitat informatii cu privire la transferul jucatorilor Lacina Traore si Mikael Dorsin la echipe din.

Liga I: CFR Cluj- Astra Girugiu, 0-2

Astra Giurgiu a reusit surpriza la Cluj si a reusit sa o invinga pe CFR dupa golurile lui Budescu din prelungirile primei reprize si Ivanovski din finalul partidei, informeaza GSP. Clujenii au avut o mare.

Electrica Furnizare renunta la penalitatile pentru CFR

Guvernul a avizat ca societatea Electrica Furnizare sa renunte la penalitatile aplicate CFR pentru restantele in valoarea totala de 317 milioane lei pe care compania de cai ferate le are catre societatea de distributie a energiei, a spus purtatorul de cuvant al Executivului, Andrei Zaharescu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )