Libnet.ro
UNICEF

11:15

CFR a semnat un contract de 3,44 milioane lei pentru executia unui pod rutier

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CFR a semnat un contract de 3,44 milioane lei pentru executia unui pod rutier

Compania Nationala de Cai Ferate CFR- SA si Asocierea formata din S. Prodial SRL - SC Metabet CF SA Pitesti au semnat un contract de 3,44 milioane lei pentru executia unui pod rutier. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul deblocheaza patru milioane lei pentru cercetari in domeniul nuclear

Regia Autonoma Tehnologii pentru Energia Nucleara RATEN) a primit 4 milioane de lei pentru cheluieli.

Guvernul a aprobat fonduri de 4 milioane lei pentru cercetare in domeniul nuclear

Guvernul a aprobat, printr-un Memorandum, deblocarea sumei de 4 milioane de lei pentru luna iunie 2015 din bugetul alocat Ministerului Energiei, intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri, fonduri care vor contribui la finantarea activitatii de cercetare-dezvoltare desfasurata in cadrul Regiei Autonome Tehnologii pentru Energia Nucleara RATEN).

Regia Autonoma Tehnologii pentru Energia Nucleara primeste de la Guvern 4 milioane lei pentru cheltuieli

Regia Autonoma Tehnologii pentru Energia Nucleara RATEN) a primit 4 milioane de lei pentru activitatea de cercetare-dezvoltare, asigurarea utilitatilor necesare pe platforma de la Mioveni, instruirea personalului, participarea la intalnirile de lucru in cadrul Comisiei Europene, securitate, salarii si plati. RATEN s-a desprins anterior din cadrul RAAN, aflata in insolventa din 2013.

Contract de 11 milioane de lei intre Romgaz si E.ON

ON Energie Romania SA, unul din cei doi mari distribuitori de gaze naturale din Romania, a incheiat un contract in valoare de 10,99 milioane lei cu Romgaz pentru ca societatea de stat sa inmagazineze gazele naturale ale companiei in perioada 16 aprilie 2015 - 15 aprilie 2016.

Lichiditate de aproximativ 24,8 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 24,8 milioane lei 5,5 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 16,5 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 16,5 milioane lei 3,6 milioane euro).

Guvernul a alocat fonduri de 20 milioane lei pentru sapte programe de sprijinire a IMM-urilor

Suma de 20 de milioane lei a fost alocata de Guvern pentru sapte programe de sprijinire a IMM-urilor, programe finantate anual de la bugetul de stat. Banii vor fi repartizati esalonat pana la finele anului pentru tineri intreprinzatori, debutanti in.

Rompetrol Rafinare a investit 11 milioane dolari pentru protectia mediului

Rompetrol Rafinare RRC) a anuntat ieri finalizarea unei investitii de 11 milioane dolari, pentru reducerea continutului de pulberi emise in atmosfera.

Spaga din sistemul medical de la Chisinau: 282 milioane lei anual

Desi se plang de povara mitei pe care o dau medicilor si isi procura polita medicala pentru a beneficia de servicii gratuite, moldovenii continua sa plateasca neoficial si sa ofere cadouri, coruptia in sanatate fiind cifrata anual la 282 de milioane de lei.

Guvernul ofera 30.000 lei pentru organizarea Zilei Justitiei

Guvernul Romaniei a aprobat, printr-o Hotarare, alocarea sumei de 30. 000 lei din bugetul Consiliului Superior al Magistraturii, in vederea organizarii manifestarilor prilejuite de Ziua Justitiei, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )