Libnet.ro
UNICEF

01:05

Champions League: Unde ar putea avea loc meciul dintre Borussia Monchengladbach si Manchester City

Hotnews Hotnews,
 Champions League: Unde ar putea avea loc meciul dintre Borussia Monchengladbach si Manchester City

Echipa germana de fotbal Borussia Moenchengladbach studiaza alternativa de a muta partida cu Manchester City, din prima mansa a optimilor de finala ale Champions League, in cazul in care formatiei engleze i se va refuza intrarea in Germania, in cadrul masurilor pentru combaterea raspandirii coronavirusului, informeaza EFE. continuă pe Hotnews

Champions League: Meciul dintre RB Leipzig si Liverpool, in pericol din cauza coronavirusului

Clubul RB Leipzig a cerut, marti, autoritatilor germane sa acorde gruparii Liverpool, adversara din optimile Champions League, o derogare de la noile reguli stricte de intrare pe teritoriul sau din Marea Britanie.

Serena Williams si-a anuntat abandonul la Yarra Valley Classic, ultima competitie inainte de Australian Open. Ce efect ar putea avea vestea pentru Simona Halep

Vesti bune pentru Simona Halep. Sportiva noastra ar putea scapa de una dintre cele mai puternice adversare de pe traseul de la Australian Open. Serena Williams 39 de ani, 11 WTA)s-a retras de la Yarra Valley Cl.

Premierul Florin Citu anunta ca operatorii economici care nu respecta masurile de prevenire si combatere a raspandirii COVID-19 ar putea avea activitatea suspendata pe o perioada determinata (VIDEO)

Premierul Florin Citu a anuntat, miercuri, la finalul sedintei de Guvern, ca autoritatile ar putea introduce masura suspendarii activitatii pentru firmele care nu respecta masurile de prevenire a.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )