Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ja chere!, mesajul mai multor organizatii ale romilor pentru premierul Ponta

România Liberă România Liberă,
Ja chere!, mesajul mai multor organizatii ale romilor pentru premierul Ponta

Ja chere! este mesajul mai multor organizatii ale romilor din Transilvania adresat premierului cu prilejul Zilei limbii romani. continuă pe România Liberă

Mai multe organizatii ale romilor din Transilvania ii cer lui Ponta sa demisioneze, acuzand Guvernul ca nu a pus in practica o strategie de imbunatatire a situatiei membrilor acestei etnii

Mai multe organizatii de rromi din Transilvania i-au cerut premierului Victor Ponta sa demisioneze, acuzand Guvernul ca nu a pus in practica o strategie de imbunatatire a situatiei membrilor acestei etnii,.

Viteza internetului, una dintre cele mai mari probleme ale astronautilor

Locuitul in spatiu ar avea o serie de avantaje imposibil de contestat. Totusi, Internetul cu viteza mare nu este unul dintre ele. Internetul in spatiu este structurat cu ajutorul unei retele de sateliti, construiti identic celor pe care NASA ii foloseste pentru a asigura comunicarea intre inginerii de pe Pamant si cei din spatiu. Astronautii [] Viteza internetului, una dintre cele mai mari probleme ale astronautilor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Artisti romani, interzisi in SUA: Mai multor cantareti de muzica usoara si populara le-au fost retrase vizele de turisti (VIDEO)

Romanii stabiliti in Statele Unite nu vor mai putea sa-si aline dorul de casa cu artistii din tara. Mai multi cantareti de muzica usoara si populara nu ar mai avea voie sa sustina concerte peste.

Amnesty International: Criza refugiatilor este una dintre cele mai grave probleme ale secolului 21, dar raspunsul comunitatii internationale a fost un esec rusinos

Organizatia Amnesty International cere crearea unei strategii internationale pentru gestionarea crizei refugiatilor, veniti din Siria, Nigeria, Sudanul de Sud, Republica Centrafricana, Eritreea si Burundi,.

De ce nu ar mai trebui sa folosesti dezinfectant pentru maini [VIDEO]

Dezinfectantul pentru maini este vital pentru cei ipohondrii sau pur si simplu obsedati de igiena. Totusi, cat este acesta de benefic? Dezinfectantul de maini contine numeroase toxine periculoase pentru sanatate si nu este foarte eficient cand vine vorba de distrugerea germenilor. Ai, insa, alternative la aceste substante nocive. Uleiurile esentiale, de exemplu, au proprietati antibacteriene [] De ce nu ar mai trebui sa folosesti dezinfectant pentru maini [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )