Libnet.ro
UNICEF

01:05

China: 40 de miliarde de dolari pentru un nou Drum al Matasii

România Liberă România Liberă,
China: 40 de miliarde de dolari pentru un nou Drum al Matasii

China a alocat 40 de miliarde de dolari pentru un fond numit Drumul Matasii, al carui rol este facilitarea si dezvoltarea relatiilor comerciale dintre Europa si Asia, a declarat presedinta Asociatiei Antreprenorilor Chinezi in Rusia, Cai Guiru, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Deutsche Bank, amendata cu 2,5 miliarde dolari pentru manipularea dobanzilor

Autoritatile de reglementare din SUA si Marea Britanie au amendat Deutsche Bank AG, cel mai mare grup bancar european, cu suma record de 2,5 miliarde de dolari, pentru manipularea dobanzilor Euribor si Libor in perioada 2005-2009, conform Reuters, transmite Agerpres.

China aloca 40 de miliarde de dolari pentru finantarea proiectului unui nou Drum al Matasii

China a alocat 40 de miliarde de dolari pentru un fond numit Drumul Matasii, al carui rol este facilitarea si dezvoltarea relatiilor comerciale dintre Europa si Asia, a declarat presedinta Asociatiei.

Amenda record: Deutsche Bank trebuie sa plateasca 2,5 miliarde de dolari pentru inchiderea unor investigatii

Deutsche Bank, cea mai mare banca din Germania, a fost amendata, joi, de autoritatile americane si britanice cu 2,5 miliarde de dolari pentru inchiderea unor investigatii in Statele Unite si Marea Britanie.

Veniturile Google au crescut la 17,2 miliarde dolari

Veniturile Google au urcat, in primul trimestru, cu 12% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 17,2 miliarde de dolari, sub estimarile analistilor, relateaza MarketWatch, informeaza Mediafax.

Presedintii rus si argentinian au incheiat un acord energetic de 5 miliarde dolari

Rusia si Argentina au incheiat joi un parteneriat strategic universal in domeniul energiei, cu o valoare totala de 5 miliarde de dolari, in timpul unei vizite a presedintelui argentinian Cristina Fernandez de Kirchner la Moscova, transmite Sputnik.

Amenda-record de 2,5 mld. dolari pentru Deutsche Bank in scandalul manipularii Libor

Autoritatile americane si britanice au amendat Deutsche Bank cu 2,5 miliarde de dolari iar filiala cheie din Londra a bancii germane si-a recunoscut vinovatia in privinta manipularii ratei Libor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )