Libnet.ro
UNICEF

18:30

China anunta inchiderea unor portiuni din Marele Zid pentru a preveni raspandirea coronavirusului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
China anunta inchiderea unor portiuni din Marele Zid pentru a preveni raspandirea coronavirusului

China a anuntat vineri inchiderea unor portiuni din Marele Zid, precum si a unor populare atractii turistice din zona Beijing-ului, in cadrul masurilor de prevenire a raspandirii coronavirusului, care a facut deja 26 de victime, informeaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Creste bilantul victimelor coronavirusului din China: 26 de persoane au murit. 13 orase, in carantina. Orasul Interzis, Disneyland-ul din Shanghai si portiuni din Marele Zid Chinezesc, inchise(VIDEO)

Stare de alerta de gradul zero in China, din cauza virusului mortal. Nu mai putin de 13 orase au fost inchise in incercarea de a preveni raspandirea coronavirusului care a provocat deja decesul a 26 de persoane,.

Masuri drastice in China contra virusului fatal: carantina pe un perimetru locuit de 40 de milioane de persoane si spital ridicat in 6 zile

Autoritatile chineze au luat noi masuri impotriva raspandirii coronavirusului 2019-nCoV si, vineri, in ajunul Anului Nou, a decis inchiderea templelor, a Orasului Interzis si a unei parti din Marele Zid.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,192 seconds )