Libnet.ro
UNICEF

22:30

China are un Black Friday care face planeta invidioasa

Hotnews Hotnews,
 China are un Black Friday care face planeta invidioasa

Black Friday e in Romania pe 17 noiembrie, dar inainte de acest moment China are un eveniment cu adevarat imens. Black Friday va fi in aproape doua saptamani. Americanii au Black Friday in ultima vineri, la noi e putin mai devreme, pentru ca 1 decembrie e zi libera. In Romania, Black Friday se va desfasura mai ales pe 17 noiembrie, dar vor fi magazine care o vor tine o luna in reduceri si in diverse campanii. Totusi, nu vor putea fi comparate cu ce are China in loc de Black Friday, scrie Playtech. ro. continuă pe Hotnews

China are un Black Friday care face planeta invidioasa

Black Friday e in Romania pe 17 noiembrie, dar inainte de acest moment China are un eveniment cu adevarat imens. China este cel mai bun exemplu de piata pe care poti sa vinzi orice, mai ales cand vine vorba de bunuri de larg consum. Iar tara asta avea nevoie de o sarbatoare dedicata cumparaturilor la [].

Cum au evoluat preturile la cele mai populare electronice si electrocasnice inainte de Black Friday

Nu rar, retailerii au fost acuzati ca maresc artificial preturile inainte de Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, care in 2017 va avea loc pe 17 noiembrie. Cititi in continuare cum au evoluat preturile in ultima jumatate de.

Black Friday 2017 in Romania: Al 7-lea an de febra a reducerilor

Black Friday 2017 in Romania a inceput deja in randul mai multor retailari onlinec care au decis sa declanseze febra cumparaturilor chiar de la sfarsitul lunii octombrie. Aflata la a 7-a editie pe plaiurile tarii noastre, sarbatoarea.

Black Friday 2017 la Flanco: Ce oferte gasesti la laptopurile de gaming

Black Friday 2017 a inceput la Flanco si se va desfasura pana pe 19 noiembrie. Sute de produse se afla in oferta, iar reducerile sunt de pana la 80%. Produsele pot fi achizitionate din cele 123 de magazine din toata tara sau online pe flanco. ro.

Reduceri eMAG centrale termice. Oferte ca de Black Friday

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi:.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2822 seconds )