Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cum au evoluat preturile la cele mai populare electronice si electrocasnice inainte de Black Friday

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum au evoluat preturile la cele mai populare electronice si electrocasnice inainte de Black Friday

Nu rar, retailerii au fost acuzati ca maresc artificial preturile inainte de Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, care in 2017 va avea loc pe 17 noiembrie. Cititi in continuare cum au evoluat preturile in ultima jumatate de. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai folositoare zece combinatii de taste in Windows 10. Ce se intampla dupa apasarea Win+M

Pentru ca Microsoft a anuntat ca nu mai ofera suport pentru doua dintre cele mai utilizate versiuni, 7 si 8, o mare parte dintre utilizatori de calculator au trecut deja pe cea mai futurista varianta de windows - 10. Pentru a castiga timp, dar si pentru o utilizare profesionista a tastaturii, iata cele mai tari combinatii de taste gandite de brightside. me.

Romania, in DOLIU! A facut INFARCT! Din pacate, S-A STINS una dintre cele mai CUNOSCUTE voci. Dumnezeu sa il ierte!

Astazi s-a stins una dintre cele mai cunoscute voci ale Judetului Arad. Orasul Ineu a pierdut un interpret, un om de valoare. Sincere Condoleante si Dumnezeu sa il ierte si sa il.

Presa iberica: Trei romance sunt cele mai puternice femei din Spania

Trei romance se numara printre cele mai influente femei din Spania, remarca El Espanol. Anca Moldovan este primul deputat roman in parlamentul spaniol, din partea Partidului Popular. Originara.

Presa iberica: Trei romance sunt cele mai puternice femei din Spania

Trei romance se numara printre cele mai influente femei din Spania, remarca presa iberica. Marcela Topor si Mihaela Mihalcia stau oficial la bratul unor barbati puternici, lideri politici care au conexiuni cu foruri internationale si cu cercuri de interese de importanta majora. Anca Moldovan a reusit sa fie aleasa primul deputat roman din Parlamentul spaniol.

Catalonia: Partidele pro-independenta ar putea obtine cele mai multe voturi la alegerile regionale, dar risca sa piarda majoritatea absoluta

Partidele care sustin independenta Cataloniei ar urma sa obtina cele mai multe voturi la alegerile regionale anticipate programate pe 21 decembrie, dar ar putea pierde majoritatea absoluta, arata un sondaj publicat duminica in cotidianul La Vanguardia, potrivit Agerpres.

Alegeri anticipate Catalonia: Partidele pro-independenta ar putea obtine cele mai multe voturi

Partidele care sustin independenta Cataloniei ar urma sa obtina cele mai multe voturi la alegerile anticipate prevazute sa aiba loc in regiune la 21 decembrie, dar si-ar putea pierde majoritatea, releva un sondaj publicat duminica in cotidianul La Vanguardia, citat de Reuters si AFP.

Sotul Antoniei se iubeste in secret cu una dintre cele mai sexy atlete (FOTO)

Anul 2017 a fost unul cat se poate de bun pentru Vincenzo Castellano! A cazut la pace cu Antonia si acum iubeste din nou. Cea care i-a castigat inima este una dintre cele mai sexy atlete: Andra.

Cele mai bune companii aeriene cu care sa zbori in 2018

Cele mai bune companii aeriene pentru 2018 au fost dezvaluite de site-ul AirlineRatings. com . Asa ca daca anul viitor iti doresti o experienta impecabila la 13. 000 metri inaltime, ia in calcul sa zbori cu aceste companii.

Una dintre cele mai bogate vedete din lume, cu avionul la clasa economic - VIDEO

Este una dintre cele mai bogate vedete din lume, dar Madonna nu a uitat cum e sa traiesti cu un buget restrans. Recent, diva a fost zarita la bordul unui avion Air Portugal la clasa.

FOTO Cat de lungi sunt cozile pentru iPhone X, in cele mai mari orase din lume

In fiecare an, odata cu lansarea celei mai noi generatii de iPhone, lumea incepe sa fie extrem de nerabdatoare si astfel se formeaza cozi uriase. in cele mai mari orase din lume, acolo unde, de regula, lumea are bani sa isi schimbe iPhone-ul anual, se poate observa acest fenomen in toata splendoarea lui.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )