Libnet.ro
UNICEF

13:00

Chirica: PSD are nevoie de un alt leadership, o alta abordare in interiorul partidului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Chirica: PSD are nevoie de un alt leadership, o alta abordare in interiorul partidului

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, liderul social-democratilor ieseni, a afirmat, ieri, ca PSD are nevoie de un alt leadership, de o o alta abordare in interiorul partidului, adaugand ca presedintele formatiunii, Liviu Dragnea, si cu echipa sa trebuie sa mearga in aceasta directie. continuă pe Ziarul Bursa

Mihai Chirica: PSD are nevoie de un alt leadership, de o alta abordare in interiorul partidului

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a afimat, miercuri, ca PSD are nevoie de un alt leadership, de o o alta abordare in interiorul partidului, el adaugand ca presedintele formatiunii, Liviu Dragnea, si echipa sa ar trebui sa mearga in aceasta directie, potrivit Agerpres.

Chirica: PSD are nevoie de un alt leadership, o alta abordare in interiorul partidului

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, liderul social-democratilor ieseni, a afirmat, ieri, ca PSD are nevoie de un alt leadership, de o o alta abordare in interiorul partidului, adaugand ca presedintele formatiunii, Liviu Dragnea, si cu echipa sa trebuie sa mearga in aceasta directie.

Mihai Chirica (PSD), despre proteste: Am vazut o multime PASNICA, care nu parea coordonata de nicio forta obscura / Da, pot sa imi cer SCUZE...

Primarul Iasiului Mihai Chirica i-a descris pe oamenii ce au iesit zilele acestea in strada in numar foarte mare in Bucuresti, Iasi dar si in multe alte orase drept pasnici, o multime ca.

Mihai Chirica, PSD Iasi: Decizia premierului privind ordonanta de urgenta trebuie completata si cu demisia domnului Iordache (VIDEO)

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a vorbit luni, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, despre urmarile adoptarii si apoi a abrogarii ordonantei de urgenta care contine modificari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )