Libnet.ro
UNICEF

06:15

Mihai Chirica (PSD), despre proteste: Am vazut o multime PASNICA, care nu parea coordonata de nicio forta obscura / Da, pot sa imi cer SCUZE...

B1 B1,
Mihai Chirica (PSD), despre proteste: Am vazut o multime PASNICA, care nu parea coordonata de nicio forta obscura / Da, pot sa imi cer SCUZE...

Primarul Iasiului Mihai Chirica i-a descris pe oamenii ce au iesit zilele acestea in strada in numar foarte mare in Bucuresti, Iasi dar si in multe alte orase drept pasnici, o multime ca. continuă pe B1

Mihai Chirica, PSD Iasi: Decizia premierului privind ordonanta de urgenta trebuie completata si cu demisia domnului Iordache (VIDEO)

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a vorbit luni, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, despre urmarile adoptarii si apoi a abrogarii ordonantei de urgenta care contine modificari.

Mihai Chirica (PSD): Reactia strazii e o lectie pe termen lung pentru toti liderii politici. Nu e suficient sa castigi alegerile (VIDEO)

Mihai Chirica, primarul PSD din Iasi si vicepresedinte national al partidului, a declarat, pentru B1 TV, ca protestele reprezinta o lectie pentru liderii politici. Reactia strazii e o lectie pe.

Chirica, despre proteste: O multime pasnica, care nu parea coordonata de nicio forta obscura

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, vicepresedinte PSD si lider al filialei Iasi a partidului, spune ca acele companii din Romania care s-au simtit atinse de declaratiile unor lideri PSD trebuie sa primeasca scuze publice, iar el este dispus sa isi ceara scuze, potrivit unei declaratii la Radio Hit Iasi.

Sorin Grindeanu, despre proteste: Eu am vazut ca incepand de ieri incep sa devina vizibile doua tabere

Premierul Sorin Grindeanu a declarat luni ca la protestele din Romania incep sa devina vizibile doua tabere si a facut un apel la calm.

Mihai Chirica, vicepresedinte PSD, prezinta un sondaj care arata ca PSD a pierdut 23% in Iasi

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, vicepresedinte PSD national si presedinte judetean PSD Iasi, a declarat pentru stiripesurse. ro ca s-a realizat un sondaj de opinie la nivelul judetului dupa adoptarea OUG 13/2017 si declansarea protestetelor de strada, iar rezultatele arata o pierde de 23 de procente.

Contre intre PSD-isti. Codrin Stefanescu: Ne-am propus sa fie prosperitate, dar nu ne-a lasat sistemul / Mihai Chirica: E un mesaj usor PRM-ist de tipul toata tara e atacata, numai noi suntem drepti. Nu e adevarat! (VIDEO)

Mihai Chirica, primarul PSD din Iasi si vicepresedinte national al partidului, l-a luat peste picior pe Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al aceluiasi partid. intr-o interventie pentru.

Primarul PSD Mihai Chirica: Da, imi cer scuze, in numele lui Liviu Dragnea, fata de companiile straine din Romania

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, si-a cerut scuze, in numele liderului Partidului Socialist Democrat, Liviu Dragnea, fata de multinationalele IT din orasul pe care il conduce, afirmand ca a-ti cere scuze este un element de forta a unui om puternic.

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica: Vor fi campanii grele si trebuie sa aratam ca PSD 2017 nu e cel din 2000

Primarul municipiului Iasi si vicepresedintele Partidului Social Democrat, Mihai Chirica, a declarat, la Digi24, ca ministrul Justitiei a compromis ministerul si ca nu ar mai putea emite niciun act normativ pentru ca ar fi lovit de neincredere.

LOVITURA pentru Antena 3! CNN a preferat sa apeleze la un reporter PRO TV pentru a vorbi despre proteste, desi postul lui Voiculescu e afiliat retelei americane

CNN l-a invitat pe jurnalistul PRO TV Calatin Radu Tanase sa vorbeasca despre protestele masive din Romania, desi Antena 3 este postul TV romanesc afiliat retelei americane, remarca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )