Libnet.ro
UNICEF

11:15

Chirila, dupa a treia victorie la rand la Vocea Romaniei: Daca as fi arogant as spune ca este o rutina. De ce crede ca Teodora Buciu a meritat sa castige VIDEO

Adevărul Adevărul,
Chirila, dupa a treia victorie la rand la Vocea Romaniei: Daca as fi arogant as spune ca este o rutina. De ce crede ca Teodora Buciu a meritat sa castige VIDEO

Tudor Chirila 42 de ani) a oferit o serie de declaratii pentru Adevarul, imediat dupa terminarea finalei show-ului Vocea Romaniei, aratand ce munca s-a depus pentru succesul Teodorei Buciu, dar si cum crede ca va arata viitorul tinerei artiste. continuă pe Adevărul

Teodora Buciu este castigatoarea Vocea Romaniei, iar Tudor Chirila a inscris a treia victorie consecutiva. Doi concurenti au avut probleme cu vocea VIDEO

Teodora Buciu este castigatoarea Vocea Romaniei, marcand cea de-a treia victorie consecutiva a lui Tudor Chirila in show-ul de la Pro TV.

VIDEO Val de critici pentru Smiley, dupa campania electorala din finala Vocea Romaniei: Mai lipseau Dragnea, Ponta sa spuna sa voteze cu Alex Musat

Castigarea inca unei finale de catre Tudor Chirila la Vocea Romaniei, pentru al treilea an, l-a infuriat pe Smiley care a incercat sa convinga publicul, printr-o piesa, sa voteze pentru Alex Musat, dar miscarea a functionat in defavoarea lui si a concurentului.

Val de critici pentru Smiley, dupa campania electorala din finala Vocea Romaniei: Mai lipseau Dragnea, Ponta sa spuna sa voteze cu Alex Musat VIDEO

Castigarea a inca unei finale de catre Tudor Chirila la Vocea Romaniei, pentru al treilea an consecutiv, l-a infuriat pe Smiley, care a incercat sa convinga publicul, printr-o piesa, sa voteze pentru Alex Musat, dar miscarea a functionat in defavoarea lui si a concurentului.

Teodora Buciu, primele declaratii: E ireal, eu, un copil prostut de 17 ani, sunt Vocea Romaniei VIDEO

Teodora Buciu 17 ani) castigatoarea sezonului sase de la Vocea Romaniei, a oferit cateva declaratii la cald imediat dupa terminarea emisiunii de la Pro TV, aratandu-si bucuria fata de reusita ei alaturi de Tudor Chirila.

Teodora Buciu a castigat Vocea Romaniei 2016! Iata ce va face cu banii!

Teodora Buciu a castigat Vocea Romaniei 2016. Tanara in varsta de 17 ani va intra in posesia premiului de 100. 000 de euro. Iata ce va face cu banii.

TEASER DE SENZATIE: Ioana Ignat, concurenta lui Marius Moga la Vocea Romaniei, va scoate o melodie!

Nici bine nu s-a terminat Vocea Romaniei caMarius Moga i-a si facut rost Ioanei Ignat de invitatii in emisiuni. in ziua cu finala Vocea Romaniei, Ioana Ignat a postat pe.

Pariu special pe Vocea Romaniei!

Vocea Romaniei, show-ul de televiziune al ProTV, captiveaza finalul de an pentru al saptelea sezon. Casa de pariuri online Betano. com a venit in sprijinul interesului urias al publicului din Romania sia creat un pariu special pentru Vocea.

Cati telespectatori s-au uitat la finala Vocea Romaniei: duel de la distanta cu X Factor si cu Kanal D

Finala Vocea Romaniei a acaparat toate categoriile de public in seara de vineri, show-ul de la Pro TV distantandu-se de emisiunile de pe locurile urmatoare.

SCANDAL la Vocea Romaniei: SMILEY A CEDAT! Artistul, surprins cand iNJURA, iN DIRECT, pentru ca nu a castigat marea finala (VIDEO)

Smiley a fost surprins furios si injurand, in direct, pentru ca nu a castigat Finala Vocea Romaniei 2016. injuratura nu s-a auzit, dar i s-a putut citi pe buze. in.

EXCLUSIV Interviuri cu finalistii Vocea Romaniei: Romania nu mai are nevoie de inca un artist care nu spune nimic VIDEO

Trei dintre finalistii Vocea Romaniei au explicat pentru Adevarul ce inseamna aceasta experienta pentru un tanar care vrea sa patrunda in industria muzicala autohtona si au impartasit cateva ganduri inainte de mare finala din aceasta seara.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )