Libnet.ro
UNICEF

06:00

Christina Aguilera va avea o fetita.

România Liberă România Liberă,
Christina Aguilera va avea o fetita.

Christina Aguilera, care, in februarie, a anuntat ca este insarcinata cu al doilea copil, va naste o fetita, a declarat purtatorul de cuvant al cantaretei americane. Acesta este primul copil al Christinei Aguilera, in varsta de 33 de ani, cu Matt Rutler, un producator de film in varsta de 29 de ani, cu care cantareata are o relatie din noiembrie 2010, informeaza public. fr. Christina Aguilera l-a cunoscut pe Matt Rutler pe platourile de filmare pentru lungmetrajul Burlesque: Vis implinit . continuă pe România Liberă

Christina Aguilera va avea o fetita.

Christina Aguilera, care, in februarie, a anuntat ca este insarcinata cu al doilea copil, va naste o fetita, a declarat purtatorul de cuvant al cantaretei americane. Acesta este primul copil al Christinei Aguilera, in varsta de 33 de ani, cu Matt Rutler, un producator de film in varsta de 29 de ani, cu care cantareata are o relatie din noiembrie 2010, informeaza public. fr. Christina Aguilera l-a cunoscut pe Matt Rutler pe platourile de filmare pentru lungmetrajul Burlesque: Vis implinit .

Christina Aguilera va avea o fetita

Christina Aguilera, care, in februarie, a anuntat ca este insarcinata cu al doilea copil, va naste o fetita, a declarat purtatorul de cuvant al cantaretei americane.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )