Libnet.ro
UNICEF

18:45

Christoph Daum n-are dileme inaintea meciului cu Polonia si nu se teme de o eventuala demitere

Online Sport Online Sport,
Christoph Daum n-are dileme inaintea meciului cu Polonia si nu se teme de o eventuala demitere

Selectionerul Christoph Daum a declarat, in conferinta de presa sustinuta joi la Arena Nationala, ca nu are nicio dilema in ceea ce priveste primul 11 pe care il va alinia pe teren la meciul cu Polonia din preliminariile Cupei Mondiale. continuă pe Online Sport

Pariul indraznet facut de Daum inaintea meciului cu Polonia

Christoph Daum se afla in fata primului meci pe Arena Nationala in calitate de selectioner al Romaniei si totodata inaintea celui mai dificil meci de pana acum in calificarile pentru Cupa Mondiala.

Spiritul de echipa si pregatirea mentala, prioritatile Romaniei inaintea meciului cu Polonia. Tricolorii motivati cu exemple din karate

Selectionerul Christoph Daum a vorbit, miercuri, intr-o conferinta de presa despre meciul pe care Romania il va sustine, vineri seara de la 21:45, contra Poloniei in preliminariile Cupei Mondiale din Rusia.

VIDEO Promisiune nastrusnica a lui Christoph Daum in cazul in care batem Polonia. Ce le va face neamtul jucatorilor

Christoph Daum se declara trup si suflet alaturi de nationala Romaniei si e decis sa faca un lucru inedit daca batem vineri Polonia.

Antrenamentul nationalei Romaniei inaintea meciului cu Polonia (VIDEO)

Joi seara, de la ora 19:00, tricolorii au avut antrenamentul oficial inaintea meciului cu Polonia. Dupa cateva minute de incalzire la centrul terenului, jucatorii au fost impartiti in patru grupe. Portarii s-au pregatit separat la una dintre porti, iar in cealalta jumatate de teren jucatorii de camp au incins clasica miuta dintr-o atingere. Vedeti mai jos imaginile surprinse de reporterul Onlinesport. ro prezent pe Arena Nationala.

Mircea Lucescu, mesaj pentru tricolori inaintea meciului cu Polonia

Reputatul antrenor Mircea Lucescu le-a transmis un mesaj de incurajare fotbalistilor primei reprezentative a Romaniei inaintea meciului cu Polonia din preliminariile Cupei Mondiale.

Surpriza pregatita de Christoph Daum la primul antrenament

Selectionerul Christoph Daum i-a asteptat pe tricolori cu o surpriza, luni dupa-amiaza, la primul antrenament din aceasta saptamana a meciului cu Polonia.

Christoph Daum, despre cum a ajuns selectionerul nationalei: Nu eram asa interesat sa devin antrenorul principal al echipei nationale a Romaniei, nu acesta era telul meu

Christoph Daum a afirmat in cadrul unui interviu ca n-a fost atras de la inceput de ideea de pregati nationala de fotbal a Romaniei si ca mai avea si alte oferte, dar a ales sa semneze cu.

Christoph Daum socat de Romania: Doar aici am intalnit asa ceva

Selectionerul Christoph Daum a inceput sa rada, miercuri, la conferinta de presa pe care a sustinut-o la Mogosoaia cand a fost intrebat despre presiunea pe care suporterii echipei nationale o pot exercita asupra jucatorilor.

Christoph Daum, surpriza de proportii la semafor. A fost oprit de sosia lui Fidel Castro. Cum a reactionat selectionerul cand batrenelul i-a cerut bani

Christoph Daum a avut parte de o surpriza de proportii. Aflat la semafor, dupa o iesire cu prietenii in oras, selectionerul Romaniei a fost abordat de un batranel care semana izbitor cu.

Doua probleme la polonezi inaintea meciului cu Romania

Selectionerul Adam Nawalka se confrunta cu doua probleme de efectiv inaintea meciului cu Romania din preliminariile Cupei Mondiale, partida programata vineri seara de la 21:45 pe Arena Nationala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )