Libnet.ro
UNICEF

12:30

Antrenamentul nationalei Romaniei inaintea meciului cu Polonia (VIDEO)

Online Sport Online Sport,
Antrenamentul nationalei Romaniei inaintea meciului cu Polonia (VIDEO)

Joi seara, de la ora 19:00, tricolorii au avut antrenamentul oficial inaintea meciului cu Polonia. Dupa cateva minute de incalzire la centrul terenului, jucatorii au fost impartiti in patru grupe. Portarii s-au pregatit separat la una dintre porti, iar in cealalta jumatate de teren jucatorii de camp au incins clasica miuta dintr-o atingere. Vedeti mai jos imaginile surprinse de reporterul Onlinesport. ro prezent pe Arena Nationala. continuă pe Online Sport

MINUT cu MINUT Conferinta de presa a nationalei Romaniei inaintea meciului cu Polonia

Am transmis live text in aceasta pagina de la Arena Nationala conferinta de presa a echipei Romaniei inaintea meciului cu Polonia din preliminariile Cupei Mondiale. La aceasta a participat selectionerul Christoph Daum si fundasul Dragos Grigore, insa cu putine minute inaintea orei de start gazdele s-au lovit de o problema pe care au incercat sa o rezolve romaneste.

Spiritul de echipa si pregatirea mentala, prioritatile Romaniei inaintea meciului cu Polonia. Tricolorii motivati cu exemple din karate

Selectionerul Christoph Daum a vorbit, miercuri, intr-o conferinta de presa despre meciul pe care Romania il va sustine, vineri seara de la 21:45, contra Poloniei in preliminariile Cupei Mondiale din Rusia.

Mircea Lucescu, mesaj pentru tricolori inaintea meciului cu Polonia

Reputatul antrenor Mircea Lucescu le-a transmis un mesaj de incurajare fotbalistilor primei reprezentative a Romaniei inaintea meciului cu Polonia din preliminariile Cupei Mondiale.

Christoph Daum n-are dileme inaintea meciului cu Polonia si nu se teme de o eventuala demitere

Selectionerul Christoph Daum a declarat, in conferinta de presa sustinuta joi la Arena Nationala, ca nu are nicio dilema in ceea ce priveste primul 11 pe care il va alinia pe teren la meciul cu Polonia din preliminariile Cupei Mondiale.

Pariul indraznet facut de Daum inaintea meciului cu Polonia

Christoph Daum se afla in fata primului meci pe Arena Nationala in calitate de selectioner al Romaniei si totodata inaintea celui mai dificil meci de pana acum in calificarile pentru Cupa Mondiala.

Doua probleme la polonezi inaintea meciului cu Romania

Selectionerul Adam Nawalka se confrunta cu doua probleme de efectiv inaintea meciului cu Romania din preliminariile Cupei Mondiale, partida programata vineri seara de la 21:45 pe Arena Nationala.

LIVE Conferinta de presa a echipei Romaniei (18:25)

Joi seara transmitem live text in aceasta pagina de la Arena Nationala conferinta de presa a echipei Romaniei inaintea meciului cu Polonia din preliminariile Cupei Mondiale.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )