Libnet.ro
UNICEF

06:00

Christoph Daum rupe tacerea in presa din Germania. Ce spune despre Razvan Burleanu si cum vede despartirea de nationala Romaniei

Adevărul Adevărul,
Christoph Daum rupe tacerea in presa din Germania. Ce spune despre Razvan Burleanu si cum vede despartirea de nationala Romaniei

Christoph Daum va fi demis de la nationala Romaniei, Comisia Tehnica a FRF luand aceasta decizie la sedinta de ieri. continuă pe Adevărul

Ce spune Christoph Daum despre rezilierea contractului sau la echipa nationala

Reprezentantii Comisiei Tehnice a Federatiei Romane de Fotbal FRF) au propus, marti, rezilierea contractului lui Christoph Daum, inainte de ultimele doua meciuri din preliminariile Cupei Mondiale.

Un nou episod halucinant cu Christoph Daum. Ce i-a spus unui jucator la nationala

Christoph Daum isi petrece ultimele zile ca selectioner al Romaniei. Cel mai probabil, Comitetul Executiv al FRF va oficializa, in sedinta de vineri, despartirea de antrenorul german. in.

Christoph Daum, despre rezilierea contractului cu FRF: Ar trebui sa fie o solutie amiabila miercuri sau joi

Selectionerul Christoph Daum a declarat presei germane ca isi va rezilia amiabiabil contractul cu Federatia Romana de Fotbal miercuri sau joi n. r. 13 sau 14 septembrie).

Razvan Burleanu: Voi demara procesul de negociere a rezilierii contractului lui Christoph Daum

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, luni, ca, ca urmare a recomandarii Comisiei Tehnice de reziliere a contractului selectionerului Christoph Daum, va incepe negocierile pentru incetarea colaborarii cu tehnicianul german, informeaza frf. ro.

Vodafone va investi doua miliarde de euro in extinderea retelei de fibra optica din Germania

Grupul britanic de telefonie Vodafone Group PLC a anuntat, ieri, ca pana in 2021 intentioneaza sa cheltuiasca aproximativ doua miliarde de euro pentru a-si extinde reteaua de fibra optica din Germania, cea mai mare piata europeana a sa, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Primar din Germania: Prefer sa dublez numarul de sirieni, numai sa plece est-europenii de aici

Un primar din Germania a facut o serie de declaratii socante. Soren Link, edilul din Duisburg, a afirmat ca s-a saturat de hotii est-europeni si ca ar prefera sa dubleze numarul de sirieni, numai sa.

Incident grav pe cel mai aglomerat aeroport din Germania. Mai multe persoane, ranite

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui atac cu gaze lacrimogene pe aeroportul din Frankfurt, cel mai aglomerat din Germania, scrie The Independent. Incidentul a avut loc luni dimineata, in zona.

Christoph Daum, ca si demis de la carma nationalei: Comisia Tehnica a FRF a propus rezilierea contractului

Luni, a avut loc o sedinta a Comisiei Tehnice din cadrul Federatiei Romane de Fotbal. in cadrul acesteia, membrii comisiei in frunte cu Mihai Stoichita au propus incetarea mandatului lui.

Procurorii care au lucrat pentru Kovesi rup tacerea. Solutiile din anumite dosare erau impuse

Tot mai multi procurori care au lucrat pentru Laura Codruta Kovesi rup tacerea si incep sa vorbeasca despre presiunile din interiorul DNA, informeaza luju. ro. Sorin Chiriazi este magistratul care se.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2799 seconds )