Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci capitole la care Ronaldo este mai bun ca Messi

Online Sport Online Sport,
Cinci capitole la care Ronaldo este mai bun ca Messi

Discutia despre care dintre cei doi jucatori este mai valoros suscita atat de mare interes incat fiecare este indreptatit sa-si dea cu parerea si oricare ar fi raspunsul acesta nu poate fi decat demn de luat in seama. Aceasta pentru ca ambii jucatori de top au puncte forte si puncte slabe. in acest material ne vom concentra insa asupra lui Cristiano Ronalo si vom descoperi impreuna care sunt cele 5 avantaje pe care portughezul le are in fata lui Lionel Messi. continuă pe Online Sport

O intamplare care iti incalzeste inima. inca o dovada ca cel mai bun prieten al omului este catelul

O intamplare din SUA arata daca mai era nevoie) ca cel mai bun prieten al omului este cainele. Duke, catelul unei familii din Portland, a salvat viata fetitei de doar noua luni a stapanilor sai.

Vesti bune: al doilea cel mai bun semestru pentru piata de publicitate online 150; 46,6 mil. lei pe S1 2012 [FOTO]

Piata de publicitate online a crescut in primul semestru al anului curent cu 7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la o valoare de 46,6 mil. lei circa 10,07 mil. euro), conform celui mai recent studiu realizat de IAB Romania si PwC.

Violatoarea din Tulcea, goala intr-un pictorial incendiar: Sunt bisexuala, imi plac brunetele. Cu barbatii este mai dificil (FOTO)

Luminita Perijoc, femeia acuzata ca a violat un taximetrist din Tulcea, revine in atentia presei, insa nu prin scandalul care a propulsat-o pe pagina ziarelor din Romania, cat si din strainatate, ci.

Obiectul care te ajuta la curatarea lucrurilor tale poate contine bacteria E.coli. Care sunt cele mai murdare obiecte care te inconjoara

Pentru cei mai multi dintre noi o zi obisnuita incepe cam la fel: dupa ce ne trezim si ne imbracam, pornim in graba spre munca, loc in care ne vom petrece cea mai mare parte a zilei. Astfel, incercam sa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )