Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cinci copii au fost raniti intr-un atac PKK, intr-o scoala din sud-estul Turciei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cinci copii au fost raniti intr-un atac PKK, intr-o scoala din sud-estul Turciei

Cinci copii au fost raniti in explozia unui dispozitiv artizanal care a avut loc vineri in curtea unei scoli in Diyarbakir, cel mai mare oras din regiunea de sud-est a Turciei, unde traieste o populatie majoritar kurda si care este confruntata de luni de zile cu violente intre fortele de securitate si militantii Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK), relateaza agentia Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Cel putin 19 morti intr-un atac asupra unui restaurant in Somalia

Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata intr-un atac asupra unui restaurant situat pe malul marii in capitala somaleza Mogadiscio si care a fost revendicat de catre rebelii islamisti shebab, a anuntat vineri politia locala, potrivit AFP.

Victoria Pruteanu, mama a cinci copii arestata pentru omorul sotului ei, a fost eliberata. S-a facut un act de justitie

Victoria Pruteanu, femeia care a fost condamnata la trei ani si opt luni de inchisoare pentru ca si-a injunghiat mortal sotul in incercarea de a se apara de abuzurile acestuia, a fost eliberata din arest. Masura de asigurare a fost schimbata din arest in masura de neparasire a localitatii.

Egipt: and Sase morti intr-un atac cu bomba la Cairo

Un atac cu bomba a facut sase morti, inclusiv trei politisti, joi langa un drum ce duce la piramidele din suburbia Giza a capitalei egiptene Cairo, au anuntat surse din securitate, informeaza Reuters.

Un israelian cautat pentru doua crime a fost gasit intr-o sala de jocuri din Iasi

Un cetatean israelian, cautat de autoritatile de la Tel Aviv pentru comiterea a doua crime, a fost prins de politistii din Iasi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )