Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cel putin 19 morti intr-un atac asupra unui restaurant in Somalia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin 19 morti intr-un atac asupra unui restaurant in Somalia

Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata intr-un atac asupra unui restaurant situat pe malul marii in capitala somaleza Mogadiscio si care a fost revendicat de catre rebelii islamisti shebab, a anuntat vineri politia locala, potrivit AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Atac terorist in Mogadishu, soldat cu cel putin 17 morti. Au fost detonate doua masini capcana, iar militantii al Shabaab s-au luptata cateva ore cu fortele de ordine

Cel putin 17 persoane au fost ucise de islamisti inarmati ce au atacat joi seara tarziu un restaurant de pe o plaja populara din capitala Somaliei, Mogadishu, transmite Reuters.

Egipt: Sase morti intr-un atac cu bomba la Cairo

Pakistan: Cel putin 10 persoane au murit, in urma unui atac sinucigas. Alte 20 au fost ranite

Un atac sinucigas a avut loc, marti, in apropiere de un punct de control al politiei din nord-vestul Pakistanului, cauzand moartea a cel putin zece persoane, iar alte 20 au fost ranite.

Egipt: and Sase morti intr-un atac cu bomba la Cairo

Un atac cu bomba a facut sase morti, inclusiv trei politisti, joi langa un drum ce duce la piramidele din suburbia Giza a capitalei egiptene Cairo, au anuntat surse din securitate, informeaza Reuters.

Cel putin doi politisti, ucisi intr-un atentat comis la Cairo

Cel putin doi agenti de politie au fost ucisi intr-un atac cu bomba produs joi dupa-amiaza la periferia orasului egiptean Cairo, anunta serviciile de securitate locale, citate de site-ul cotidianului Le Figaro.

Doi romani gasiti morti intr-o casa din Belgia. Care a fost cauza deceselor

Doi imigranti romani au fost gasiti morti intr-o cladire din orasul Herstal, situat in estul Belgiei, autoritatile suspectand ca s-au intoxicat cu monoxid de carbon, informeaza postul RTBF, potrivit.

Doi romani, gasiti morti intr-o casa din Belgia, dupa ce au inhalat monoxid de carbon

Doi imigranti romani au fost gasiti morti intr-o cladire din orasul Herstal, situat in estul Belgiei, autoritatile suspectand ca s-au intoxicat cu monoxid de carbon, informeaza postul RTBF.

Cinci copii au fost raniti intr-un atac PKK, intr-o scoala din sud-estul Turciei

Cinci copii au fost raniti in explozia unui dispozitiv artizanal care a avut loc vineri in curtea unei scoli in Diyarbakir, cel mai mare oras din regiunea de sud-est a Turciei, unde traieste o populatie majoritar kurda si care este confruntata de luni de zile cu violente intre fortele de securitate si militantii Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK), relateaza agentia Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )