Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cine arbitreaza pe Astra Giurgiu si ASA Tg.Mures in Europa League

Online Sport Online Sport,
Cine arbitreaza pe Astra Giurgiu si ASA Tg.Mures in Europa League

Astra Giurgiu si ASA Tg. Mures vor disputa, joi seara, primele meciuri din turul 3 preliminar al Europa League in fata unor adversari de calibru. continuă pe Online Sport

Liga I: Programul etapei a 3-a. Steaua vrea inapoi coroana de la ASA Tg. Mures

Etapa a treia a Ligii I aduce din nou in prim-plan lupta de la finalul sezonului trecut, dintre Steaua si ASA Targu Mures, cu toate ca nu vor avea meci direct. Etapa incepe la Voluntari, cu vizita Pandurilor si se va incheia la Timisoara, acolo unde Botosaniul, eliminata din Liga Europa, va incerca sa-si refaca reputatia.

ASA Tg.Mures invinge Concordia Chiajna si ramane pe primul loc

Victorie la limita obtinuta de ASA Tg. Mures, vineri seara, in fata celor de la Concordia Chiajna, succes care pastreaza vicecampioana Romaniei pe primul loc in clasament dupa trei etape.

LIVE Liga 1, Etapa 3: ASA Tg.Mures-Concordia Chiajna 1-0

Etapa a 3-a din Liga 1 debuteaza, vineri seara, cu doua meciur care se anunta extrem de atractive: Voluntari-Pandurii 18:30) si ASA Tg. Mures-Concordia Chiajna 21:00).

LIVE Liga 1, Etapa 3: ASA Tg.Mures-Concordia Chiajna 0-0

Etapa a 3-a din Liga 1 debuteaza, vineri seara, cu doua meciur care se anunta extrem de atractive: Voluntari-Pandurii 18:30) si ASA Tg. Mures-Concordia Chiajna 21:00).

LIVE Astra Giurgiu isi afla acum adversara din Turul 3 preliminar al Ligii Europa. West Ham merge in Malta la penaltyuri!

West Ham United Anglia) siBirkirkara Malta) joaca acum partida directa din care Astra Giurgiu isi va afla adversara din Turul 3 preliminar al Ligii Europa. Astra a trecut joi seara in Turul 3 al Europa League, dupa 0-0 acasa cu Inverness.

Astra Giurgiu, calificata in turul al treilea al Ligii Europa. Urmeaza West Ham!

Astra Giurgiu s-a calificat in turul al treilea preliminar al Ligii Europa dupa ce a trecut de formatia scotiana Inverness cu un singur gol marcat. Elevii lui Marius Sumudica vor intalni, in runda urmatoare, un adversar mult mai puternic, West Ham United.

Liga I: CS Universitatea Craiova - Astra Giurgiu 1-2

Astra Giurgiu a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 2-1 0-0), formatia CS Universitatea Craiova, intr-un meci din etapa a III-a a Ligii I, scrie Mediafax. Pentru Giurgiu au marcat Boldrin in minutul 50.

Rezultatele serii in Liga I:CSMS Iasi - Petrolul Ploiesti 1-0 si CS Universitatea Craiova - Astra Giurgiu 1-2

Echipa Astra Giurgiu a invins, azi, in deplasare, cu scorul de 2-1 0-0), formatia CS Universitatea Craiova, intr-un meci din etapa a III-a a Ligii I in care gazdele au ratat un penalty.

Astra Giurgiu da lovitura in prelungiri la Craiova

Echipa Astra Giurgiu a obtinut, duminica seara, cel dintai succes in actuala editie de campionat, scor 2-1, pe terenul celor de la CSU Craiova.

Liga I: ASA Targu Mures - Chiajna 1-0. Muresenii raman lideri datorita unui supergol marcat de Axente

ASA Targu Mures a castigat cu 1-0 partida de pe teren propriu cu Concordia Chiajna cu un gol marcat de Mircea Axente in minutul 51.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )