Libnet.ro
UNICEF

05:15

Astra Giurgiu, calificata in turul al treilea al Ligii Europa. Urmeaza West Ham!

România Liberă România Liberă,
Astra Giurgiu, calificata in turul al treilea al Ligii Europa. Urmeaza West Ham!

Astra Giurgiu s-a calificat in turul al treilea preliminar al Ligii Europa dupa ce a trecut de formatia scotiana Inverness cu un singur gol marcat. Elevii lui Marius Sumudica vor intalni, in runda urmatoare, un adversar mult mai puternic, West Ham United. continuă pe România Liberă

Europa League: Astra Giurgiu, calificata in turul al treilea preliminar, dupa 0-0 cu Inverness

Asta Giurgiu s-a calificat in turul al treilea preliminar al Europa League la fotbal, scrie Agerpres. Joi seara, Asta Giurgiu a terminat la egalitate cu formatia scotiana Inverness Caledonian Thistle, 0-0, pe.

Liga Europa: Botosani si Astra disputa, joi, meciurile decisive pentru turul al treilea al Ligii Europa

FC Botosani si Astra disputa, joi, meciurile decisive din turul al doilea preliminar al Ligii Europa. Niciuna dintre echipe nu a obtinut, in tur, un scor care sa-i asigure linistea in cea de a doua mansa, astfel ca duelurile din aceasta seara vor fi unele foarte disputate.

LIVE Astra Giurgiu isi afla acum adversara din Turul 3 preliminar al Ligii Europa

West Ham United Anglia) siBirkirkara Malta) joaca acum partida directa din care Astra Giurgiu isi va afla adversara din Turul 3 preliminar al Ligii Europa. Astra a trecut joi seara in Turul 3 al Europa League, dupa 0-0 acasa cu Inverness.

LIVE Astra Giurgiu isi afla acum adversara din Turul 3 preliminar al Ligii Europa. West Ham merge in Malta la penaltyuri!

West Ham United Anglia) siBirkirkara Malta) joaca acum partida directa din care Astra Giurgiu isi va afla adversara din Turul 3 preliminar al Ligii Europa. Astra a trecut joi seara in Turul 3 al Europa League, dupa 0-0 acasa cu Inverness.

Astra si-a aflat adversara din Europa League dupa cel mai dramatic meci al serii!

Astra Giurgiu va juca impotriva lui West Ham United in Turul 3 preliminaral Ligii Europa, dupa cea trecut joi seara in Turul 2de Inverness. West Ham a jucat cel mai dramatic meci al serii de Europa League, singurul decis la loviturile de departajare. La 25 de minute dupa miezul noptii in Romania, englezii se apucau sa traga penaltyuri in Malta, cu celebra echipa localaBirkirkara.

Astra Giurgiu a remizat cu Inverness , scor 0-0, si s-a calificat in turul trei preliminar al Ligii Europa

Astra Giurgiu s-a calificat in turul trei preliminar al Ligii Europa, dupa ce a terminat la egalitate, scor 0-0, cu formatia Inverness CT, in mansa secunda a turului doi preliminar al competitiei.

Astra va juca cu West Ham United, in turul trei preliminar al Ligii Europa

Echipa Astra Giurgiu va intalni echipa West Ham United in turul trei preliminar al Ligii Europa, dupa ce englezii au invins, in deplasare, cu 5-3 la loviturile de departajare, formatia malteza Birkirkara FC, in mansa secunda a turului doi preliminar al competitiei.

LIVE Europa League: FC Botosani-Legia Varsovia (20:00) si Astra Giurgiu-Inverness (21:00)

Urmariti joi seara live text pe onlinesport. ro cele doua meciuri ale echipelor romanesti implicate in turul 2 preliminar al Europa League: FC Botosani-Legia Varsovia 20:00) si Astra Giurgiu-Inverness 21:00). Botosani a pierdut in tur cu 1-0, in timp ce Astra s-a impus in prima mansa cu 1-0 in deplasare.

Astra joaca pragmatic si avanseaza in Europa League

Astra Giurgiu s-a calificat joi seara in Turul 3 preliminar al Ligii Europa, dupa un 0-0 acasa cu scotienii de la Inverness, pe care echipa din Romania a reusit sa ii tina in frau. Astra joaca in Turul 3 cu castigatoarea dintreWest Ham United Anglia) siBirkirkara Malta),prima mansa pe 30 iulie, iar a doua pe6 august. Meciul dintre Birkirkara si West ham se joaca acum, este 1-0 pentru maltezi, dupa ce in tur in Anglia fusese tot 1-0. Englezii joaca acum in inferioritate numerica.

Ganduri de calificare pentru Inverness

Perspectiva unei duble cu englezii de la West Ham United ii motiveaza suplimentar pe scotienii de la Inverness inaintea returului cu Astra Giurgiu din turul 2 preliminar al Europa League.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )