Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cine a depus dosare pentru Prima casa poate urmari online aprobarea garantarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cine a depus dosare pentru Prima casa poate urmari online aprobarea garantarii

Persoanele care au depus dosare de creditare pentru programul Prima casa, solicitand garantii din partea Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM), vor putea urmari zilnic situatia aprobarii garantarii, pe pagina de Internet a Fondului, potrivit unui comunicat primit astazi de redactie. continuă pe Ziarul Bursa

Prima Casa: puteti urmari online stadiul dosarului depus la Fondul National de Garantare a Creditelor

Persoanele care au solicitat garantii de la Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM) pentru credite prin programul Prima Casa vor putea sa urmareasca, de miercuri, stadiul aprobarii garantarii prin intermediul paginii de internet a Fondului.

Solicitantii de credite Prima Casa pot urmari on-line stadiul aprobarii garantiei

Persoanele care s-au inscris in programul Prima Casa si au solicitat garantii de la Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM) vor putea sa urmareasca incepand de miercuri stadiul aprobarii garantarii prin intermediul paginii.

PRIMA CASA: Beneficiarii pot urmari on-line stadiul aprobarii garantiei pentru credite

Persoanele care au solicitat garantii de la Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM) pentru credite prin programul Prima casa vor putea sa urmareasca, de miercuri, stadiul aprobarii garantarii prin intermediul paginii de internet a Fondului.

Vatican: Papa Francisc s-a intalnit pentru prima data cu victime ale unor preoti pedofili

Papa Francisc s-a intalnit luni dimineata, pentru prima data, cu un grup de sase victime ale unor preoti pedofili, a anuntat Sfantul Scaun, citat de AFP. Victimele, doua din Germania, doua din Marea Britanie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2602 seconds )