Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cine este Claudia Moarcas, propusa la Ministerul Muncii

Hotnews Hotnews,
 Cine este Claudia Moarcas, propusa la Ministerul Muncii

Claudia Moarcas Costea este, din octombrie 2012, profesor universitar la Facultatea de Drept, in domeniile Dreptul muncii, Dreptul securitatii sociale si Drept social european. In 2001-2002 a fost adjunct al Avocatului Poporului, in 2001 fiind si secretar general adjunct in Ministerul Afacerilor Externe. continuă pe Hotnews

Noul Guvern. Cine este Ana ClaudiaMoarcas, propusa la Ministerul Muncii

Claudia-AnaMoarcas, propusa la conducerea Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, este profesor universitar, doctor in Drept, specializata in dreptul muncii, a fost adjunct al Avocatului Poporului si director general in Ministerul de Externe.

Cine este Violeta Alexandru, propusa ministru delegat pentru Consultare Publica si Dialog Social

Propusa de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru delegat pentru consultare publica si dialog social in noul Guvern, Violeta Alexandru este in prezent directorul ONG-ului Institutul pentru Politici Publice IPP).

Cine este Violeta Alexandru, propusa ministru delegat pentru Consultare publica si dialog social

Violeta Alexandru, propusa de Dacian Ciolos pentru a prelua functia de ministru delegat pentru consultare publica si dialog social in noul Guvern, este in prezent directorul ONG-ului Institutul pentru Politici Publice IPP). Violeta Alexandru are 40 de ani si a absolvit Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii din Bucuresti.

Cine este Cristina Guseth - propusa ministru al Justitiei

Cristina Guseth, ministrul Justitiei in guvernul Ciolos, este din 1998 directorul fundatiei Freedom House Romania, unul dintre ONG-urile cu mare credibilitate in zona de integritate si politici anti-coruptie.

MISTERUL CONTINUA! Cine este actorul de la Hollywood infectat cu HIV!

O alta bomba sta sa explodeze la Hollywood. Un mare actor a fost diagnosticat cu HIV inca din urma cu doi ani, insa acesta se teme sa faca publica vestea de frica ca si-ar putea pierde fanii si ar putea fi dat in judecata de femeile cu care a avut relatii amoroase. Actorul, cu varsta intre 40 si 50 de ani, este cunoscut ca fiind mare Playboy.

Ce pregatire are Claudia Ana Moarcas, propunerea pentru Ministerul Muncii

Propusa de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru functia de Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Claudia Ana Moarcas a fost sefa de promotie la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, pe care a absolvit-o cu media 10.

Noul Guvern. Cine este Elisabeta Lipa, propusa ministru al Tineretului si Sportului

Elisabeta Lipa, propusa de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru postul de ministru al Tineretului si Sportului, este presedinte al Federatiei de Canotaj si al CS Dinamo Bucuresti, vicepresedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, dar si cea mai buna canotoare a secoului XX, titlu conferit de forul international de profil.

Cine este Marius Raul Bostan, propus la Ministerul Comunicatiilor: Membru in Consiliul de Administratie al Telekom Romania timp de peste 5 ani

Marius Raul Bostan, propus sa preia conducerea Ministerului pentru Societatea Informationala, este unul dintre fostii lideri ai tinerilor taranisti, fondator al Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri, dar si al VMB Partners, detinand in prezent functia de membru al Consiliului de Administratie al Telekom Romania fostul Romtelecom), numit de Ministerul pentru Societatea Informationala in luna septembrie 2014. Marius Bostan a mai fost membru CA al Romtelecom timp de 4 ani in perioada septembrie 2009-august 2013. Numirea lui vine in plin proces de privatizare a Telekom Romania.

UPDATE2 Cine este Marius Raul Bostan, propus la Ministerul Comunicatiilor: Membru in Consiliul de Administratie al Telekom Romania timp de peste 5 ani

Marius Raul Bostan, propus sa preia conducerea Ministerului pentru Societatea Informationala, este unul dintre fostii lideri ai tinerilor taranisti, fondator al Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri, dar si al VMB Partners, detinand in prezent functia de membru al Consiliului de Administratie al Telekom Romania fostul Romtelecom), numit de Ministerul pentru Societatea Informationala in luna septembrie 2014. Marius Bostan a mai fost membru CA al Romtelecom timp de 4 ani in perioada septembrie 2009-august 2013. Numirea lui vine in plin proces de privatizare a Telekom Romania. UPDATE1 Romaniacurata. ro scrie ca Marius Raul Bostan este implicat in sustinerea site-ului inliniedreapta. ro, cunoscut pentru articolele agresive la adresa unor categorii sociale si minoritareUPDATE2 Asociatia 21 Decembrie 1989 considera ca, Marius Bostan, senior al Ligii Studentilor din 1990, aduce un plus de credibilitate Guvernului propus de Dacian Ciolos si ca atacurile la adresa lui Marius Bostan sunt de factura ideologica impotriva tuturor celor care au strigat Jos comunismul!.

UPDATE3 Cine este Marius Raul Bostan, propus la Ministerul Comunicatiilor: Membru in Consiliul de Administratie al Telekom Romania timp de peste 5 ani

Marius Raul Bostan, propus sa preia conducerea Ministerului pentru Societatea Informationala, este unul dintre fostii lideri ai tinerilor taranisti, fondator al Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri, dar si al VMB Partners, detinand in prezent functia de membru al Consiliului de Administratie al Telekom Romania fostul Romtelecom), numit de Ministerul pentru Societatea Informationala in luna septembrie 2014. Marius Bostan a mai fost membru CA al Romtelecom timp de 4 ani in perioada septembrie 2009-august 2013. Numirea lui vine in plin proces de privatizare a Telekom Romania. UPDATE1 Romaniacurata. ro scrie ca Marius Raul Bostan este implicat in sustinerea site-ului inliniedreapta. ro, cunoscut pentru articolele agresive la adresa unor categorii sociale si minoritareUPDATE2 Asociatia 21 Decembrie 1989 considera ca Marius Bostan, senior al Ligii Studentilor din 1990, aduce un plus de credibilitate Guvernului propus de Dacian Ciolos si ca atacurile la adresa lui Marius Bostan sunt de factura ideologica impotriva tuturor celor care au strigat Jos comunismul!UPDATE3 Reactia ministrului propus la Comunicatii, Marius Bostan, despre inliniedreapta. net: Am cumparat cateva domenii doar pentru a le pune la dispozitia Fundatiei Ioan Barbus ce sprijina aceasta platforma online independenta. Am sustinut intotdeauna libertatea de expresie si de constiinta. Nu am absolut nicio atributie editoriala la aceasta platforma. Odata cu numirea mea ca ministru, asa cum este normal, ma voi retrage din toate functiile executive pe care le detin in Fundatia Ioan Barbus si in alte companii sau organizatii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )