Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cine este Ionut Eftime, denuntatorul lui Bogdan Olteanu. Meniul la nunta cu fiica primarului din Pitesti - 100.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Cine este Ionut Eftime, denuntatorul lui Bogdan Olteanu. Meniul la nunta cu fiica primarului din Pitesti - 100.000 de euro

Pitesteanul Adrian Ionut Eftime, ginerele primarului Pitestiului - Cornel Ionica, este cel care l-a denuntat pe viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, la procurorii anticoruptie. Adrian Eftime le-a spus procurorilor DNA ca el i-ar fi dus lui Bogdan Olteanu 1 milion de euro chiar la sediul PNL, bani veniti din partea lui Sorin Ovidiu Vantu pentru numirea lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii. continuă pe Adevărul

Cine este denuntatorul viceguvernatorului BNR, Bogdan Olteanu, acuzat ca a primit un milion de euro de la SOV

Noi dezvaluiri din dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu, in care a fost deja retinut viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Bogdan Olteanu. Potrivit unor surse EVZ, denuntatorul in acest.

PNL, despre cazul Bogdan Olteanu: Justitia sa-si faca datoria; cine a gresit trebuie sa plateasca

Liberalii precizeaza, in urma informatiilor aparute in spatiul public despre implicarea viceguvernatorului BNR Bogdan Olteanu intr-un dosar instrumentat de DNA, ca sprijina institutiile statului.

Traian Basescu: Bogdan Olteanu, un trofeu major retinut de DNA. Fara spectacolul iesirii incatusat si transmis in direct de toate televiziunile de stiri. De aceea actiunea DNA, cel putin pentru mine, este credibila

Fostul presedinte Traian Basescu a avut vineri o reactie pe Facebook, in urma retinerii viceguvernatorului BNR Bogdan Olteanu pentru trafic de influenta, in dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu. Preciz.

Cat de bogat este viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu. Iata cum arata declaratie de avere

Arestat pentru trafic de influenta, fiind acuzat ca ar fi primit in 2008, un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vantu, Bogdan Olteanu se bucura de de o avere frumusica.

Bogdan Olteanu a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta, in dosarul lui Vintu

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost retinut de procurorii anticoruptie, joi noapte, pentru trafic de influenta, in dosarul in care Sorin Ovidiu Vintu a fost audiat la DNA, in cursul zilei, pentru cumparare de influenta, au declarat surse judiciare pentru News. ro. Bogdan Olteanu este suspectat ca ar fi primit de la Vintu un milion de euro si alte beneficii pentru numirea guvernatorului Deltei Dunarii.

Bogdan Olteanu a fost retinut de DNA

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost retinut in aceasta dimineata de procurorii DNA. El este acuzat de trafic de influenta in dosarul in care a fost pus deja sub invinuire Sorin Ovidiu Vantu. Olteanu va fi prezentat maine instantei in fata judecatorilor iCCJ pentru un mandat de arestare pentru 30 de zile. El fusese dus cu mandat la audieri in jurul orei 16:00 in cursul zilei de ieri, informeaza stiripesurse. ro.

il cunosc bine pe Bogdan Olteanu, nu ar fi facut ce spune DNA. Calin Popescu Tariceanu, despre dosarul viceguvernatorului BNR

Calin Popescu Tariceanu ar fi implicat in dosarul lui Bogdan Olteanu care este acuzat de trafic de influenta. Acesta ar fi primit de la Sorin Ovidiu Vantu un milion de euro pentru a-si expune.

Bogdan Olteanu, plasat in arest la domiciliu pentru 30 de zile (VIDEO)

Inca viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost condamnat la arest la domiciliu pentru 30 de zile in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, potrivit B1 TV. Nu am cum sa.

Bogdan Olteanu, adus la instanta suprema cu propunere de arestare preventiva

Bogdan Olteanu, viceguvernatorul BNR, a fost adus la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva in dosarul in care acesta este acuzat ca ar fi primit sprijin electoral si un milion de euro de.

Victor Ponta, mesaj cu subinteles dupa retinerea lui Bogdan Olteanu: Faptul ca in 2008 Alinuta isi bea cafeluta chiar cu inculpatul este un detaliu irelevant

Victor Ponta a scris, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca nu stie daca Bogdan Olteanu a luat sau nu bani de la Sorin Ovidiu Vintu, insa precizeaza legaturile viceguvernatorului BNR cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )