Libnet.ro
UNICEF

18:45

Bogdan Olteanu, adus la instanta suprema cu propunere de arestare preventiva

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bogdan Olteanu, adus la instanta suprema cu propunere de arestare preventiva

Bogdan Olteanu, viceguvernatorul BNR, a fost adus la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva in dosarul in care acesta este acuzat ca ar fi primit sprijin electoral si un milion de euro de. continuă pe Wall-Street Ro

Bogdan Olteanu adus incatusat la Curtea Suprema: Magistratii vor decide daca aproba arest preventiv pentru 29 de zile (VIDEO)

Bogdan Olteanu, viceguvernator BNR si fost presedinte al Camerei Deputatilor, a fost adus vineri, in jurul orei 15, incatusat, la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie. Procurorii DNA au.

Bogdan Olteanu, in Delta, la Vintu. Negocierile mitei de 2.000.000 de euro pentru sine si pentru Tariceanu. Ce castiga Vintu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a inceput judecarea solicitarii DNA de arestare preventiva a lui Bogdan Olteanu pentru ca in 2008 ar fi acceptat 1. 000 de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru a-l determina pe premierul Calin Popescu Tariceanu sa-l numeasca pe Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii S. Vintu a sustinut in fata procurorilor ca Bogdan Olteanu i-a cerut 2. 000 de euro, un milion pentru sine, altul pentru premierul Tariceanu, si ca banii au fost dusi de un intermediar la sediu PNL. Intermediarul ar fi confirmat declaratia lui Vintu.

Magistratii decid la ora 15,00 daca-l trimit sau nu pe Bogdan Olteanu dupa gratii

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) vor judeca vineri, de la ora 15,00, cererea DNA privind arestarea preventiva a viceguvernatorului BNR Bogdan Olteanu, acuzat de trafic de influenta, informeaza Agerpres.

Bogdan Olteanu a fost retinut de DNA

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost retinut in aceasta dimineata de procurorii DNA. El este acuzat de trafic de influenta in dosarul in care a fost pus deja sub invinuire Sorin Ovidiu Vantu. Olteanu va fi prezentat maine instantei in fata judecatorilor iCCJ pentru un mandat de arestare pentru 30 de zile. El fusese dus cu mandat la audieri in jurul orei 16:00 in cursul zilei de ieri, informeaza stiripesurse. ro.

Avocatul lui Bogdan Olteanu: Viceguvernatorul isi va da demisia de la BNR (VIDEO)

Bogdan Olteanu, viceguvernator BNR si fost presedinte al Camerei Deputatilor, a fost adus vineri, in jurul orei 15, incatusat, la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie. Avocatul.

Bogdan Olteanu, retinut in dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu. Primele imagini cu viceguvernatorul BNR, adus in fata judecatorilor

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost retinut joi noaptea de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru trafic de influenta in dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu, au declarat surse judiciare,.

Cine este Ionut Eftime, denuntatorul lui Bogdan Olteanu. Meniul la nunta cu fiica primarului din Pitesti - 100.000 de euro

Pitesteanul Adrian Ionut Eftime, ginerele primarului Pitestiului - Cornel Ionica, este cel care l-a denuntat pe viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, la procurorii anticoruptie. Adrian Eftime le-a spus procurorilor DNA ca el i-ar fi dus lui Bogdan Olteanu 1 milion de euro chiar la sediul PNL, bani veniti din partea lui Sorin Ovidiu Vantu pentru numirea lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii.

Atributiile viceguvernatorului Bogdan Olteanu, preluate de ceilalti membri ai conducerii executive

Atributiile viceguvernatorului Bogdan Olteanu vor fi preluate de ceilalti membri ai conducerii executive, a anuntat vineri Banca Nationala a Romaniei intr-un comunicat de presa remis HotNews. ro. In legatura cu retinerea domnului Bogdan Olteanu, Banca Nationala a Romaniei precizeaza ca ancheta DNA vizeaza activitatea acestuia desfasurata inainte de incredintarea de catre Parlament a mandatului de viceguvernator al BNR. BNR mentioneaza ca activitatea institutiei se desfasoara normal, atributiile domnului viceguvernator urmand a fi preluate conform procedurilor interne in vigoare de catre ceilalti membri ai conducerii executive, se arata in comunicatul citat.

Bogdan Olteanu a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta, in dosarul lui Vintu

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost retinut de procurorii anticoruptie, joi noapte, pentru trafic de influenta, in dosarul in care Sorin Ovidiu Vintu a fost audiat la DNA, in cursul zilei, pentru cumparare de influenta, au declarat surse judiciare pentru News. ro. Bogdan Olteanu este suspectat ca ar fi primit de la Vintu un milion de euro si alte beneficii pentru numirea guvernatorului Deltei Dunarii.

Circuitul spagii. Cum spune Vintu ca i-a dat milionul de euro lui Bogdan Olteanu

Sorin Ovidiu Vintu a povestit anchetatorilor cum i-a dat lui Bogdan Olteanu o spaga de un milion de euro pentru a sustine numirea lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii. Banii ar fi fost transferati de catre un off-shore cipriot, controlat de SOV, in conturile unei firme bulgaresti, de unde au fost ridicati in numerar si dati lui Olteanu in sediul PNL.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )