Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Mihai Tudose: CV-ul si trecutul celui desemnat drept nou premier al Romaniei

B1 B1,
Cine este Mihai Tudose: CV-ul si trecutul celui desemnat drept nou premier al Romaniei

Klaus Iohannis a anuntat luni seara ca a acceptat propunerea coalitiei PSD-ALDE si l-a nominalizat pe Mihai Tudose pentru functia de premier al Romaniei. Desi este un parlamentar PSD cu state vechi,. continuă pe B1

Cine este Mihai Tudose, noul premier desemnat al Romaniei - fisa biografica

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca il desemneaza pe social-democratul Mihai Tudose ca prim-ministru. Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat pentru functia de.

Cine este Mihai Tudose, propunerea PSD de premier: Conferentiar universitar la Academia SRI, are doctorat suspect de plagiat facut tot la SRI, demolat de raportul de evaluare al lui Darius Valcov

Mihai Tudose 50 de ani), propus de PSD ca premier, a fost ministrul Economiei in guvernul Grindeanu, fiind unul dintre ministrii demolati de raportul de evaluare al lui Darius Valcov, cu zero realizari. El a mai fost ministru al economiei si in guvernul Ponta. A intrat in atentia presei in 2015, cand a fost acuzat de plagiat a lucrarii tezei de doctorat, obtinuta la Academia Nationala de Informatii a SRI. In martie 2016, Tudose a cerut renuntarea la doctorat. Tudose a fost suspectat in permanenta in interiorul partidului de legaturi cu SRI.

Cine este de fapt Mihai Tudose, noul premier al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca il desemneaza pe social-democratul Mihai Tudose ca prim-ministru. Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat pentru functia de.

VIDEO. Liviu Dragnea, inainte de consultarile de la Cotroceni: Candidatul PSD pentru functia de premier este Mihai Tudose, desi exista o anumita suspiciune in legatura cu el. As fi simtit daca avea dubla comanda

Comitetul Executiv al PSD a discutat si o anumita suspiciune in legatura cu Mihai Tudose, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea. Cu toate acestea, conducerea executiva a PSD a votat, in majoritate, ca Mihai Tudose sa fie propus ca premier, in fata presedintelui Iohannis.

Mihai Tudose, cel mai recent nume vehiculat ca propunere de premier din partea PSD-ALDE

Mihai Tudose, vicepresedinte al PSD, este cel favorit sa fie propus pentru functia de prim-ministru de catre coalitia PSD-ALDE, au informat pentru HotNews. ro surse din randul social-democratilor. Acesta se adauga numelor vehiculate in ultimele zile ca ar putea fi propuneri de premier: Carmen Dan, Mihai Fifor si Viorica Dancila. Cine este Mihai Tudose, ministru al Economiei: Acuzat ca si-a plagiat doctoratul obtinut la Academia Nationala de Informatii, sub indrumarea lui Gabriel Oprea.

Averea lui Mihai Tudose. Cat de bogat este noul premier desemnat al Romaniei

Mihai Tudose, noul premier desemnat, are, potrivit ultimei declaratii de avere de pe site-ul Camerei Deputatilor, un apartament de 97 de metri patrati in Braila si doua masini Mercedes, dar si o colectie.

Reactiile jurnalistilor Romaniei Libere, dupa ce presedintele l-a desemnat pe Mihai Tudose ca premier. Silviu Sergiu: Este inceputul sfarsitului pentru Klaus Iohannis

Jurnalistii Romaniei Libere au comentat, luni seara, decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l nominaliza pe fostul ministru al Economiei, Mihai Tudose, ca premier, la propunerea coalitiei de guvernare PSD-ALDE.

Premierul desemnat Mihai Tudose, interviu din campania electorala

Un interviu cu premierul desemnat Mihai Tudose, realizat de Adevarul in campania electorala, a fost difuzat luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. in interviu, Mihai Tudose vorbeste de planul.

Ce pasiuni are premierul desemnat Mihai Tudose

Premierul desemnat Mihai Tudose are ca pasiuni sahul, literatura, turismul si filatelia, se arata in CV-ul sau, postat pe site-ul Camerei Deputatilor. Mihai Tudose are o colectie filatelica pe care a.

KLAUS IOHANNIS L-A DESEMNAT PE MIHAI TUDOSE CA PREMIER AL ROMANIEI (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni seara ca a acceptat propunerea coalitiei PSD-ALDE si l-a nominalizat pe Mihai Tudose drept noul premier al Romaniei. Seful statului a precizat ca a luat aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )