Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cine este militarul criminal de la coaforul din Titu: divortat, tata a doi copii

Adevărul Adevărul,
Cine este militarul criminal de la coaforul din Titu: divortat, tata a doi copii

Subofiterul Florin Oprea, autorul crimei pasionale de la un coafor din Titu, este specialist in grupa reparatii si conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din subordinea Bazei 2 Logistice din Targoviste a Armatei Romane. continuă pe Adevărul

Cine este Donatella Versace si de ce a devenit un reper in industria de moda

Donatella Versace, sora regretatului Gianni Versace, duce mai departe mostenirea imensa a celebrului designer si manageriaza imperiul fashion atat de apreciat in toata lumea. Iata cateva detalii interesante despre viata si traiectoria profesionala a Donatellei.

ALERTA! O cunoscuta PREZENTATOARE TV si-a dat demisia: INCREDIBIL despre cine este vorba si ce planuri are

In vara a divortat de sot, acum divorteaza si de televiziunea care a consacrat-o. Cea mai frumoasa prezentatoare de la Antena 1 si-a depus demisia. Prezentatoarea Observatorului de weekend, Anca Lungu, e ho.

Dambovita: Femeie injunghiata mortal intr-un coafor din Titu de concubin, subofiter la o unitate militara

O femeie de 25 de ani a fost injunghiata mortal, marti, de iubitul ei, incidentul avand loc intr-un coafor din orasul dambovitean Titu, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Dambovita, citat de Agerpres.

Cine este, de fapt, jandarmul care a lovit manifestanti din Piata Universitatii

Un jandarm a fost surprins, sambata seara, in timp ce loveste cu pumnul participanti laprotestele din Piata Universitatii. Marian Godina a gasit o fotografie in care apare acelasi.

Cine este jucatoarea care a stat pe teren mai mult decat Simona Halep la o partida oficiala

Simona Halep a avut parte de un meci istovitor contra americancei Lauren Davis, pe care a invins-o dupa trei ore si 45 de minute. A fost al treilea cel mai lung meci din istoria Australian Open, din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )