Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cine este Mircea Abrudean, noul secretar general adjunct al Guvernului. Ce apare in CV-ul lui

Playtech Playtech,
Cine este Mircea Abrudean, noul secretar general adjunct al Guvernului. Ce apare in CV-ul lui

Noile miscari de trupe la nivel de coalitie pun mari semne de intrebare. Zilele trecute, se afla de negocierea si impartirea prefecturilor si schimbarea incadrarii prefectilor. Astazi aflam de noi schimbari in structura guvernului condus de liberalul Florin Citu. Printre cei mai proaspeti membri de guvern, se numara si Mircea Abrudean, adus tocmai de la . continuă pe Playtech

Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean, numit secretar general adjunct al Guvernului

Prefectul judetului Cluj, Mircea Abrudean, a fost numit secretar general adjunct al Guvernului, printr-o decizie a premierului Florin Citu.

Mircea Abrudean, prefectul de Cluj, e noul secretar general adjunct al Guvernului

Premierul Florin Citu l-a numit pe Mircea Abrudean, prefectul judetului Cluj, in functia de secretar general adjunct al Guvernului. Decizia a fost publicata deja in Monitorul Oficial. in cadrul sedintei de.

Prefectul de Cluj a fost numit secretar general adjunct al Guvernului

Bogdan Ghelbere, secretar general adjunct al PNL Timis, si Mircea Abrudean, fost prefect al judetului Cluj, au fost numiti pe functia de secretar general adjunct al Guvernului, potrivit unor decizii semnate de premierul Florin Citu. Al treilea secretar general adjunct este Istvan Zahoranski.

Cine este noul secretar general al Guvernului: Un apropiat al lui Florin Citu, din grupul gorjenilor

Noul secretar general al Guvernului este Tiberiu Horatiu Gorun, potrivit unei decizii semnate de premierul Florin Citu. Acesta este un apropiat al premierului. De altfel, in urma cu un an il adusese in Ministerul Finantelor, dintr-o institutie din Gorj, pe functia de secretar general adjunct. Ministerul Finantelor este impanzit de persoane care provin din Gorj, incepand cu Claudia Florina Prisecaru, acuzata de colaborare cu securitatea si pe care Claudiu Nasui a vrut sa o transfere la Ministerul Economiei pe functia de secretar general.

Cine e noul secretar general al Guvernului. Gorun, care a trecut de-a lungul timpului prin PNL, PLD si PDL, s-a impus in fata lui Stamule si Abrudean

Trei persoane au fost in cursa din interiorul PNL pentru a ajunge secretar general al Guvernului, adica mana dreapta a premierului. Pana la urma Florin Citu l-a ales pe Tiberiu Horatiu Gorun, functionar in cadrul Ministerului Finantelor, care in trecut s-a perindat pe la mai multe partide.

Conducerea UDMR a decis numirea secretarului general adjunct al Guvernului si a doi secretari de stat in ministere

Consiliul Permanent al UDMR a decis, in sedinta de astazi, numirea secretarului general adjunct al Guvernului si a doi secretari de stat, in doua ministere.

Cine este noua concurenta din echipa Faimosilor. Veste incredibila la Survivor Romania 2021

Desi in echipa Razboinicilor se strang randurile, surpriza din partea echipei Survivor Romania 2021 este ca noul concurent intrat in jungla va ajunge in echipa adversa, ce a Faimosilor. Georgiana a fost mutata in tabara rosie in urma unei incaierari cu fostii sai colegi, Lucian a parasit competitia in urma unei accidentari, iar Andreea a .

Concurenta de la Puterea Dragostei, la Survivor Romania 2021? Cine este vedeta care ar putea sa faca parte din celebrul reality show

Survivor Romania isi deschide bratele pentru un nou concurent? Mai exact, se zvoneste ca ar fi vorba despre o fosta participanta la emisiunea Puterea Dragostei. Cine este vedeta care ar putea sa faca parte de celebrul show sportiv? Survivor Romania 2021: posibila noua concurenta e o fosta participanta la show-ul Puterea Dragostei Survivor Romania a .

Cine este si cum arata femeia care l-a convins pe Augustin Viziru sa renunte la burlacie. Primele declaratiii ale castigatorului de la Ferma despre casatorie

Viata din cazinouri a lui Augustin Viziru s-a sfarsit odata ce in viata sa a aparut mama copilului lui. Mult mai tanara decat actorul, femeia i-a pus capac, iar din iubirea lor s-a nascut Maria. Cei doi nu formeaza oficial o familie, caci nu au ajuns sa-si jure iubire la altar, dar nu pare ca .

Cine este Aurelia Surulescu, sefa ARR despre care s-a spus ca avea un salariu de 18.000 de euro. Cati bani a incasat ea in realitate

Ce detalii se cunosc despre Aurelia Surulescu? Sefa ARR a intrat in atentia tuturor dupa ce s-a spus ca ar avea un salariu de 18. 000 de euro. Ce sume a incasat in realitate? Salariul real al Aureliei Surulescu, sefa ARR Aurelia Surulescu a intrat in atentia tuturor dupa ce s-a spus ca ar castigat nu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )