Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Nicolae Solomon, noul vicepresedinte al Consiliului Superior al Magistraturii

Antena3 Antena3,
Cine este Nicolae Solomon, noul vicepresedinte al Consiliului Superior al Magistraturii

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii s-a reunit miercuri pentru a-si alege noua conducere - presedintele si vicepresedintele. Judecatoarea Lia Savonea a fost aleasa presedinte al Consiliului Superior. continuă pe Antena3

Cine este Lia Savonea, noul presedinte al CSM

Judecatoarea Lia Savonea a fost aleasa, miercuri, presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii. Lia Savonea a fost presedinte al Curtii de Apel Bucuresti. Absolventa a Facultatii de.

Judecatoarea Lia Savonea va fi noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii

Judecatoarea Lia Savonea, perceputa drept apropiata a PSD, a fost validata, miercuri, de catre plenul Consiliului Superior al Magistraturii pentru functia de presedinte al CSM. Savonea a fost singurul candidat pentru aceasta pozitie. De asemenea, procurorul Nicolae-Andrei Solomon a fost validat pentru postul de vicepresedinte al CSM pentru anul 2019.

Judecatoarea Lia Savonea, noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii

Judecatoarea Lia Savonea a fost aleasa, miercuri, presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii.

Procurorul Nicolae Solomon, candidatul procurorilor pentru vicepresedintia Consiliului Superior al Magistraturii

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii l-a desemnat marti pe procurorul Nicolae Solomon drept candidat pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Superior al Magistraturii. CSM isi va desemna miercuri noul presedinte si vicepresedinte pentru anul 2019.

Noua conducere a Consiliului Superior al Magistraturii ar urma sa fie aleasa miercuri, iar la sedinta va lua parte si presedintele Klaus Iohannis.

Sedinta Consiliului Superior al Magistraturii va avea loc de la ora 12. 00, la aceasta urmand sa participe si presedintele Klaus Iohannis, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Presedintele participa astazi la sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii, care are pe ordinea de zi alegerea noii conduceri a Consiliului.

KELEMEN DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: intrebare de bun-simt: Cine este propunerea de premier?

Motiunea de cenzura nu trece - nici cu voturile UDMR, nici cu cele ale minoritatilor - pentru ca lipsesc 52 de voturi, dar UDMR nu are raspuns la intrebarea de bun simt cine este propunerea de premier, respectiv cine va conduce viitoarea majoritate, a declarat astazi presedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

UPDATE Consiliul Superior al Magistraturii si alege o noua conducere astazi / Presedintele Iohannis participa la sedinta / Candidatii pentru conducerea CSM

Consiliul Superior al Magistraturii isi alege miercuri noua conducere, iar la sedinta va participa si presedintele Klaus Iohannis. Judecatoarea Lia Savonea, fost presedinte al Curtii de Apel Bucuresti, este candidatul pentru postul de presedinte al CSM, au declarat pentru HotNews surse judiciare. Pentru postul de vicepresedinte candideaza procurorul Nicolae Solomon.

Cine este Ciprian Miron, noul sef al Politiei Capitalei: fost ofiter de crima organizata si absolvent al academiei FBI

Noul sef al Politiei Capitalei, comisarul sef Adrian Ciprian Miron, si-a inceput cariera de politist la Alba Iulia.

Cine este procurorul desemnat sa se ocupe de denuntul lui Ghita contra Codrutei Kovesi

Adina Florea este procurorul din cadrul Sectiei de ancheta a magistratilor desemnat sa se ocupe de denuntul depus de omul de afaceri Sebastian Ghita contra Laurei Codruta Kovesi. Afaceristul a sustinut ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )