Libnet.ro
UNICEF

14:16

Cine este pacientul transferat la Bucuresti in aceeasi aeronava cu IPS Pimen. Am zece copii care au nevoie de tata

Adevărul Adevărul,
Cine este pacientul transferat la Bucuresti in aceeasi aeronava cu IPS Pimen. Am zece copii care au nevoie de tata

Barbatul care a fost transferat la Institutul Matei Bals din Capitala, impreuna cu IPS Pimen, este Lucian Covaliu, in varsta de 46 de ani, din comuna Volovat, judetul Suceava. Pacientul infectat cu COVID-19 este casatorit si are 10 copii, cu varste cuprinse intre cinci si 22 de ani. continuă pe Adevărul

Cine este si cum traieste singurul om-robot din lume. A fost recunoscut ofcial

Traim in secolul vitezei si al tehnologiei, iar in societatea noastra se produc schimbari fundamentale. incepand cu aparitia primului computer si pana la dezvoltarea inteligentei artificiale, tehnologia a cunoscut o evolutie uimitoare. in urma cu aproximativ trei ani, primul om-robot isi facea aparitia printre noi. Vezi cine este si cum traieste. Cine este primul cyborg .

Cine este Berna de la Puterea Dragostei. Care este numele ei real si cati ani are

A intrat in casa Puterea Dragostei in martie 2019 si, norocoasa, si-a gasit si iubirea. Baiatul e hotarat sa faca pasul cel mare dupa ce se incheie filmarile. Cine este blondina si care e numele ei real? Cine este Berna de la Puterea Dragostei inca de cand a intrat in competitie, Berna si-a etalat formele .

Cine este, de fapt, Spartacus idolu fetelor. Cum s-a filmat liderul revolutiei din Rahova

In seara de Paste, in cartierul bucurestean Rahova au avut loc incidente intre organele de politie si o parte a locuitorilor de origine rroma din acest cartier. Se pare ca revolutionarul care a aprins scanteia scandalului a fost Vasile badea, cunoscut in comunitate si ca Spartacus idolu fetelor. Cine este, de fapt, Vasile Badea, zis .

Cine este autorul celui mai grav atac armat din istoria moderna a Canadei: Tehnicianul dentar de 51 de ani care a omorat cel putin 16 oameni este descris ca un vecin foarte amabil si bland

Vecinii canadianului de 51 de ani, din Portapique, Noua Scotie, care a omorat 16 persoane intr-un atac care a durat 12 ore sunt foarte surprinsi de actiunea lui Gabriel Wortman, care este considerat autorul celui mai grav atac armat din istoria moderna a Canadei, relateaza The Guardian. Cel mai grav atac armat din istoria moderna a Canadei: Cel putin 16 oameni au fost ucisi Atacatorul, un barbat de 51 de ani imbracat in politist, a murit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )