Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cine este ROMANUL care are 800 de MILIOANE de dolari ascunse in conturile din Elvetia. Este din Piatra Neamt

Antena3 Antena3,
Cine este ROMANUL care are 800 de MILIOANE de dolari ascunse in conturile din Elvetia. Este din Piatra Neamt

Scandalul Swissleaks a scos la iveala ca bogatii lumii se adapostesc in paradisuri fiscale, feriti de volatilitatea pietei financiare. Unul din numele care apare pe lista publicata este cel al unui roman. Acesta. continuă pe Antena3

Familia unui evreu de origine romana, Marcel Adams, este posesoarea contului de peste 800 milioane dolari deschis la banca HSBC

Fiul unui miliardar canadian de origine romana avea un cont la banca HSBC in valoare de 800 de milioane de dolari americani, scrie Radio Canada. Familia Adams, una dintre cele mai bogate din Quebec, a deschis mai multe conturi la HSBC Geneva in 2004. Marcel Adams si fiul sau Sylvan au facut avere in sectorul imobiliar construind centre comerciale.

Marcel Adams este romanul cu 830 de milioane de dolari in conturile bancii

Marcel Adams, nascut Abramovich, in varsta de 94 de ani, este romanul care a avut contul secret de 800 milioane de dolari la filiala elvetiana a grupului bancar britanic HSBC.

Cine este romanul cu 830 de milioane de dolari ascunse in Elvetia

Miliardarul canadian de origine romana Marcel Adams este persoana asociata cu Romania care a avut conturi cu peste 800 de milioane de dolari la HSBC Elvetia, arata o ancheta realizata de jurnalistii din Canada.

Romanul cu 800 de milioane de dolari ascunse in Elvetia: traseul de la evreul sarac Meir Abramovici la miliardarul Marcel Adams

Miliardarul canadian Marcel Adams, originar din Romania a fost identificat ca detinatorul unui cont de peste 800 de milioane de dolari la HSBC Elvetia.

Marcel Adams, evreul de origine romana care avea contul de 800 mil. dolari in Elvetia

Marcel Adams, un canadian nascut in Romania in 1920, este posesorul contului de peste 800 mil. dolari din Elvetia deschis in cadrul bancii HSBC, informeaza Radio Canada .

Rompetrol Rafinare, rezultat negativ de 58,4 milioane dolari

Rompetrol Rafinare RRC), companie membra a KMG International, a inregistrat in 2014 un rezultat negativ de 58,4 milioane dolari, acesta fiind imbunatatit cu 39% fata de 2013.

Cine este noua iubita a lui Adrian Mutu

Noua iubita a lui Adrian, Mutu, Sandra Bachici, a fost numita, in anul 2010, Miss Romania si, conform informatiilor din presa, cand a inceput sa se intalneasca cu fostul Briliant, era logodita cu un alt fotbalist din Romania. Iata povestea.

Un canadian de origine romana este persoana cu 830 de milioane de dolari ascunse in Elvetia

Miliardarul canadian de origine romana Marcel Adams este persoana asociata cu Romania care a avut conturi cu peste 800 de milioane de dolari la HSBC Elvetia, arata o ancheta realizata de jurnalistii din Canada.

Consecintele dopajului: Lance Armstrong este obligat sa plateasca 10 milioane de dolari despagubire

Fostul ciclist va trebui sa achite 10 milioane de dolari despagubire pentru o companie cu care a colaborat de-a lungul carierei, pe fondul faptului ca in 2012 i-au fost retrase cele sapte titluri din Turul Frantei.

Cel mai ambitios gadget Google primeste trei module noi: Cine este producatorul si partenerul

Project Ara, vazut de multi drept cel mai ambitios proiect al celor de la Google, are acum trei module noi gratie unuia dintre cei mai mari producatori din tech. Primul telefon modular produs de Google isi va face debutul oficial pe piata in Puerto Rico. S-au prezentat mai multe motive pentru care Google a ales [].

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )