Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cine este soferul care a provocat accidentul din Ialomita: Barbatul isi luase o cafea chiar inainte de producerea tragediei (VIDEO)

B1 B1,
Cine este soferul care a provocat accidentul din Ialomita: Barbatul isi luase o cafea chiar inainte de producerea tragediei (VIDEO)

Soferul de TIR implicat in accidentul grav din Ialomita, soldat cu 10 morti, a oprit cu trei kilometri inainte de a intra pe contrasens. Potrivit Ministerului Transportului, barbatul s-ar fi oprit la un popas. continuă pe B1

Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Ialomita. Opt mame au murit pe loc

Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Ialomita, sambata, 5 octombrie, in urma caruia si-au pierdut viata 10 oameni? Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Sfantu Gheorghe, Ialomita? Un accident grav de circulatie s-a produs sambata, 5 octombrie, in jurul orei 05:00, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu .

O tanara de 19 ani se zbate intre viata si moarte, dupa accidentul din Ialomita. Care e starea celorlalte victime

O tanara de 19 ani, implicata in accidentul din Ialomita, cel mai grav inregistrat anul acesta in Romania, se zbate intre viata si moarte. Care este starea victimelor? O tanara de 19 ani se zbate intre viata si moarte, dupa accidentul din Sfantu Gheorghe, Ialomita Accident grav de circulatie, produs sambata, 5 octombrie, in jurul .

Care sunt ipotezele pe care merg politistii in accidentul din Ialomita. Ce cauze ar fi stat la baza producerii tragediei

Carnagiul din Ialomnita inca are multe semne de intrebare. in cursul zilei de ieri, 5 octombrie, zece oameni au murit intr-un accident rutier violent dintre un TIR si un microbuz. Iata primele ipoteze ale politistilor despre cauzele care ar fi adus la producerea tragediei! Ipotezele care ar fi cauzat carnagiul de la Ialomnita Sambata dimineata, .

Cine era soferul microbuzului zdrobit de un TIR in accidentul din Ialomita. Detaliul crunt despre Cosmin

Vestea cumplitei tragedii din Ialomita in care au murit 10 oameni a cazut ca un trasnet peste satul din Baragan. Soferul microbuzului, Cosmin, de 42 de ani, era si el tot din sat. Are un fiu, in varsta de 16.

UPDATE Accidentul din Ialomita: Patru femei ranite sunt internate in spitalele din Capitala, urmeaza sa fie aduse alte doua

Patru persoane ranite in accidentul din aceasta dimineata din Ialomita sunt internate in spitale de Bucuresti, iar alte doua vor fi aduse in Capitala, potrivit Ministerului Sanatatii.

Cuc anunta convocarea unui comitet operativ dupa accidentul din Ialomita: Va urma o perioada de razii masive in trafic, vom aplica masuri drastice

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc anunta, sambata, ca a convocat un comitet operativ la ora 16:00, dupa accidentul rutier din Ialomita soldat cu 10 morti, pentru a lua masurile necesare astfel incat asemenea tragedii sa nu se mai repete. Ministrul a anuntat ca va urma o perioada de razii masive in trafic.

Accidentul din Ialomita: Pasagerii din microbuz erau angajati Mega Image. Mesajul companiei

Aproape toate persoanele ranite sau decedate in microbuzul lovit sambata dimineata de un TIR pe o sosea din Ialomita erau angajati ai lantului de magazine Mega Image, potrivit unei postari de pe pagina de Facebook a companiei.

Ministrul Transporturilor anunta masuri dupa accidentul din Ialomita: controale suplimentare la tahografe si dispozitive de scanare a retinei Razvan Cuc: Nu cred ca a fost oboseala, soferul TIR-ului a oprit cu 3 km inainte de accident sa-si ia cafea

Autoritatile vor adopta, in perioada imediat urmatoare, masuri suplimentare de control pentru tahografe, in cazul tir-urilor si masinilor care transporta marfa, si au in vedere, totodata, introducerea unor dispozitive pentru scanarea retinei, care au drept principal scop identificarea oboselii in cazul soferilor, a anuntat ministrul Transporturilor, Razvan Cuc. Razvan Cuc il invita pe presedintele Iohannis la o cafea, sa-i explice despre infrastructura si autostrazi.

Cu cativa kilometri inainte de locul accidentului din Ialomita, soferul TIR-ului oprise. Ce a facut

Cu cativa kilometri inainte de locul accidentului din Ialomita, soferul TIR-ului care a intrat pe contrasens intr-un microbuz de transport pasageri oprise. Ce a facut? Soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Ialomita oprise cu cativa kilometri inainte de locul tragediei Accident grav de circulatie produs sambata, 5 octombrie, in jurul orei 05:00, pe DN .

Soferul de TIR implicat in accidentul cumplit din Ialomita a oprit cu 3 kilometri inainte de producerea nenorocirii. Ce a facut barbatul

Soferul de TIR implicat in accidentul grav din Ialomita, soldat cu 10 morti, a oprit cu trei kilometri inainte de a intra pe contrasens. Barbatul s-a oprit la popasul din comuna Malu pentru a-si cumpara o cafea. El venea de la Targu Jiu, unde plecase vineri, la ora 16. 00, si urma sa ajunga la Ciulnita, la cativa kilometri distanta de locul nenorocirii.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )