Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cine este Toni Iuruc, logodnicul Simonei Halep. Lucruri nestiute despre omul de afaceri (FOTO)

B1 B1,
Cine este Toni Iuruc, logodnicul Simonei Halep. Lucruri nestiute despre omul de afaceri (FOTO)

Tenismena Simona Halep 28 de ani) si omul de afaceri Toni Iuruc 40 de ani) au o relatie oficiala din toamna anului trecut, iar planurile pentru nunta au fost deja facute. Fericitul eveniment ar fi trebuit sa. continuă pe B1

Tot timpul ai instinctul asta! Lectia Simonei Halep despre ce sa faci cu primii bani castigati din sport

De numele Simonei Halep se leaga unele dintre cele mai importante performante ale sportului romanesc din ultima decada. Constanteanca este in top si in ceea ce priveste veniturile, iar, in plus, domina autoritar in topul popularitatii - lucru evident prin numarul de fani adunati pe retelele de socializare comparativ cu alti sportivi, dar si din cateva sondaje care au masurat acest lucru.

Doi politisti americani au incatusat un tanar, insa au regretat cand si-au dat seama cine este

Doi politisti americani au devenit vedete pe retelele sociale, dupa ce au incercat sa aresteze un tanar, l-au incatusat pe strada in timp ce erau filmati, insa au regretat cand si-au dat seama cine este.

DigiSport: Dezvaluirea Simonei Halep despre tatal ei, Stere: Nu o spun acum ca am reusit! Nu s-a gandit niciodata la asta!

Simona Halep 28 de ani), locul 3 WTA, a povestit recent despre drumul pe care l-a parcurs la inceput in tenis, dar a dezvaluit si ce a facut cu primii bani castigati din sportul alb.

Cine este Alexandru Balan Colo, vloggerul cercetat dupa ce ar fi instigat la violenta pe internet

Alexandru Balan, vloggerul cunoscut sisub numele de Colo este anchetat de Politie, sub acuzatia de instigare la violenta, dupa ce a postat pe canalul sau de Youtube mai multe filmulete in care isi.

Cine este Elena Ionescu, castigatoarea Survivor Romania. in trecut a urcat pe scena Eurovision (VIDEO)

Ultima editie a emisiunii Survivor Romania a fost difuzata sambatat seara si tot atunci a fost ales, de catre public si marele castigator. Elena Ionescu este cea care a reusit sa stranga numarul maxim.

Cine este Radu Palanita, castigatorul Romanii au Talent 2020. A inceput sa munceasca la varsta de 14 ani (VIDEO)

Radu Palanita este castigatorul editiei cu numarul 10 Romanii au Talent. Juratii si intreaga tara au ramas impresionati de talentul mecanicului auto care a aparut in platoul emisiunii din finala.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )