Libnet.ro
UNICEF

23:00

CINE este de vina pentru ce se intampla acum in Ucraina. E o consecinta directa a politicii nesabuite de la Kiev

Antena3 Antena3,
CINE este de vina pentru ce se intampla acum in Ucraina. E o consecinta directa a politicii nesabuite de la Kiev

Tensionarea situatiei in sud-estul Ucrainei este o consecinta directa a politicii nesabuite a autoritatilor de la Kiev, a declarat joi ambasadorul rus la ONU, vitali Ciurkin, citat de agentia RIA Novosti. Te. continuă pe Antena3

Cine este Ludogoret Razgrad, echipa care a eliminat Steaua

Ludogoret este povestea unuia dintre cele mai de succes cluburi de fotbal din lume din ultimii 3 ani. Pornita cu gand rau impotriva granzilor din Sofia, echipa a urcat treptele fotbalului bulgar pana a ajuns in prima divizie, acolo unde a facut ravagii. Iar eliminarea Stelei din play-off-ul Ligii Campionilor este cireasa de pe tort. insa nimic nu ar fi fost posibil fara bagheta magica a unui puternic si influent om de afaceri.

Astra este pregatita pentru saisprezecimile Ligii Europa

Astra este pregatita sa se califice in saisprezecimile Ligii Europa- o spune chiar presedintele Adunarii Generale a clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae.

Patrick Duffy, fericit! Este bunic pentru a patra oara

Inca o bucurie pentru Patrick Duffy. Starul din Dallas a devenit bunic pentru a patra oara. Nu se stie deocamdata care din cei doi fii ai actorului si ai partenerei sale de viata, Carlyn, este tata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2825 seconds )