Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cine este Vlad Filat, cum a ajuns unul dintre cei mai puternici oameni din Moldova si cine l-a sacrificat

Adevărul Adevărul,
Cine este Vlad Filat, cum a ajuns unul dintre cei mai puternici oameni din Moldova si cine l-a sacrificat

In doar cateva ore, fostul premier moldovean Vlad Filat si-a pierdut imunitatea, a fost scos cu mascatii din sediul Legislativului si apoi retinut pentru 72 de ore. Filat, liderul celui mai mare partid din Republica Moldova, este unul dintre cei mai puternici si mai bogati moldoveni. Caderea lui este atribuita insa de unele voci unui alt Vlad - Plahotniuc - rival public al lui Filat, dar legat de el printr-o serie de tunuri si scandaluri. continuă pe Adevărul

imparatia Vlazilor. Cine este Vlad Filat, cum a ajuns unul dintre cei mai puternici oameni din Moldova si cine l-a sacrificat

In doar cateva ore, fostul premier moldovean Vlad Filat si-a pierdut imunitatea, a fost scos cu mascatii din sediul Legislativului si apoi retinut pentru 72 de ore. Filat, liderul celui mai mare partid din Republica Moldova, este unul dintre cei mai puternici si mai bogati moldoveni. Caderea lui este atribuita insa de unele voci unui alt Vlad - Plahotniuc - rival public al lui Filat, dar legat de el printr-o serie de tunuri si scandaluri.

VIDEO. Vlad Filat a fost RETINUT la scurt timp dupa ce a ajuns la CNA

Vlad Filat, presedintele Partidului Liberal Democrat, a ramas fara imunitate. Pentru ridicarea imunitatii au votat 79 de deputati din 101 de parlamentari.

Vlad Filat a ramas fara imunitate parlamentara. Prorusii promit recompensa un Mercedes politistului care il aresteaza pe fostul premier

Parlamentul a ridicat, joi, imunitatea parlamentara a liderului Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat, la cererea procurorului general. Fostul premier al Republicii Moldova este acuzat de implicare in jaful secolului. Liderul pro-rus Renato Usatii ofera un Mercedes politistului care il va aresta pe Filat. Vlad Filat a fost deja dus la Centrul National Anticoruptie, anunta deschide. md.

UPDATE Fostul premier Vlad Filat a ramas fara imunitate parlamentara. Filat a fost adus la sediul CNA

Parlamentul Republicii Moldova a ridicat imunitatea fostului premier Vlad Filat la cererea procurorului general Corneliu Gurin. Filat este acuzat ca a primit 250 milioane dolari de la afaceristul Ilan Shor caruia I-a favorizat din functia de prim-ministru devalizarea Bancii de Economii a Moldovei.

Premierul Valeriu Strelet crede in nevinovatia lui Vlad Filat. Nu am siguranta ca nu-mi vor fabrica si mie un dosar

Prim-mistrul Valeriu Strelet are deplina convingere ca Vlad Filat isi va demonstra nevinovatia. Este absolut capabil sa se apere. Este un spectacol cusut cu ata alba, a declarat el intr-un briefing de presa.

VIDEO. Vlad Filat a fost RETINUT. Este acuzat de corupere pasiva si trafic de influenta

Vlad Filat, presedintele Partidului Liberal Democrat, a ramas fara imunitate. Pentru ridicarea imunitatii au votat 79 de deputati din 101 de parlamentari.

Reactia PLDM la ridicarea imunitatii lui Vlad Filat: Este o inscenare cinica si o comanda politica

Partidul Liberal Democrat din Moldova PLDM) a emis un comunicat in care condamna scenariul aplicat privind retragerea imunitatii parlamentare a presedintelui partidului, Vlad Filat, si califica aceste actiuni ca fiind o comanda politica.

UPDATE Ridicarea imunitatii lui Vlad Filat va fi votata in plenul Parlamentului

Procurorul general, Corneliu Gurin, a cerut astazi in cadrul plenului Parlamentului ridicarea imunitatii deputatului PLDM si ex-premierului Vlad Filat in baza probelor detinute privind implicarea acestuia in comiterea fraudelor la Banca de Economii. Liderul PLDM l-a acuzat pe prim-vicepresedentele PD, Vlad Plahotniuc, de situatia creata.

DOCUMENT: Autodenuntul lui Ilan Shor, publicat pe Internet. Vlad Filat, retinut in baza spuselor lui Shor

Autodenuntul omului de afaceri Ilan Shor, in prezent primar al orasului Orhei, a fost publicat pe Internet, potrivit Unimedia. Fostul premier moldovea, Vlad Filat, a fost retinut in baza documentului, care dateaza cu ziua de 13 septembrie.

Arestarea lui Vlad Filat, intiia randunica ce va aduce primavara

Arestarea lui Vlad Filat ar putea insemna inceputul unei lupte cu coruptia la nivel inalt, o prima randunica ce ar aduce primavara, cred politologii. Acestia spun ca cetatenii asteptau demult ca un functionar de rang inalt sa ajunga la inchisoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )