Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cine a fost omul considerat cel mai mare spion roman din toate timpurile

B1 B1,
Cine a fost omul considerat cel mai mare spion roman din toate timpurile

Cazul romanului care este cunoscut de toate serviciile de spionaj ale lumii este in memoria Serviciului Roman de Informatii, la a carui consolidare acesta a si avut un rol primordial, potrivit. continuă pe B1

Ion Dichiseanu, despre cel mai mare viciu al sau: Se intampla sa fac dus cu tigara in gura

La 82 de ani, Ion Dichiseanu pare sa fi oprit timpul in loc. Iar actorul sustine ca nu a renuntat nici macar la cel mai mare viciul al sau: tutunul. Fumez de la varsta de 14 ani, m-a pacalit.

Gravuri dupa matritele lui Rembrandt, expuse la cel mai mare festival sasesc

Aproape 60 de gravuri, realizate dupa matritele marelui pictor Rembrandt, vor fi expuse in satul Crit, in cadrul celui mai mare festival al culturii sasesti din Transilvania -Saptamana Haferland, expozitia urmand sa fie deschisa pana la sfarsitul lunii august.

Noua soseaua spre Sarmizegetusa Regia a fost devastata de viituri. A fost cea mai mare furtuna din Muntii Orastiei

O furtuna violenta in Muntii Orastiei a dus la distrugerea in mai multe zone, a noii sosele spre Sarmizegetusa Regia. Cel mai grav afectat tronson este cel al ultimilor kilometri, de pe Valea Alba, unde in trei zone drumul a fost rupt de viituri.

Tragedie intr-un parc de distractii din SUA: Un baiat de 10 ani a murit in cel mai inalt tobogan cu apa din lume (VIDEO)

Politia din Kansas, Statele Unite, ancheteaza decesul unui copil de 10 ce a avut loc duminica in timp ce acesta era in cel mai mare tobogan cu apa din lume, Verruckt. Numele toboganului din parcul de.

Trei zile pana la Rockstadt Extreme Fest de la Rasnov, cel mai mare festival de heavy metal din tara

Rockstadt Extreme Fest 2016 a intrat in linie dreapta! Mai sunt doar trei zile pana la editia cu numarul IV a deja mult asteptatului eveniment muzical, ce va avea loc in perioada 11-14 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov.

Sondaj Avangarde: Klaus Iohannis s-a prabusit. in cine au cea mai mare incredere acum romanii

Cifre bomba in cel mai recent sondaj Avangarde. Presedintele Iohannis s-a prabusit spectaculos sub Victor Ponta, PSD e pe val, la fel si Traian Basescu fiindca nu mai are emotii ca nu intra in.

Cel mai inalt tobogan cu apa din lume i-a adus moartea unui copil de numai 10 ani din SUA (VIDEO)

Un baiat in varsta de 10 ani din Kansas a murit, duminica, in timpul unei curse pe toboganul cu apa Verruckt, care este considerat a fi cel mai inalt din lume, potrivit Washington.

Imaginile dezastrului de pe drumul spre Sarmizegetusa Regia. Noua sosea a fost devastata de viituri, dupa cea mai mare furtuna din Muntii Orastiei

O furtuna violenta in Muntii Orastiei a dus la distrugerea in mai multe zone, a noii sosele spre Sarmizegetusa Regia. Cel mai grav afectat tronson este cel al ultimilor kilometri, de pe Valea Alba, unde in trei zone drumul a fost rupt de viituri.

Doliul national din 13 august da peste cap programul evenimentelor. Ce concerte importante au fost amanate

Doliul national din 13 august da peste cap programul evenimentelor! Spellground, cel mai mare festival de muzica de pe litoralul romanesc a fost deja anulat, in timp ce programele altor evenimente de.

Castigul mediu net a crescut cu 14,3%, cel mai mare ritm anual de dupa 2008, si a ajuns la 2.078 de lei in iunie

Castigul salarial mediu net la nivel national a crescut in luna iunie cu 0,7%, adica 15 lei, fata de luna precedenta, pana la 2. 078 de lei 460 de euro), iar ritmul anual de crestere a accelerat pana la un nou nivel maxim de dupa 2008, potrivit datelor Institutului National de Statistica.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )