Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine a fost parintele Jacques Hamel, ucis in timpul luarii de ostatici dintr-o biserica din Franta

Antena3 Antena3,
Cine a fost parintele Jacques Hamel, ucis in timpul luarii de ostatici dintr-o biserica din Franta

Parintele Jacques Hamel, ucis marti in timp ce oficia liturghia in biserica catolica din Saint-Etienne-du-Rouvray, localitate in nordul Frantei, continua sa tina slujbe pentru ca nu concepea. continuă pe Antena3

Rugaciune pentru preotul ucis in biserica de teroristi. Parintele Jacques se roaga cu siguranta pentru cei care l-au ucis

Comunitatea catolica din Romania este indemnata sa se roage pentru parintele Jacques Hamel din Saint-Etienne-du-Rouvray din Franta, asasinat marti de fanatici ISIS, in timpul slujbei de Liturghie.

Jacques Hamel. 1930-2016. Martirul pentru care vor rasuna toate clopotele din Franta

Astazi, 26 iulie, anul de gratie 2016, parintele Jacques Hamel, preot la Biserica Saint-etienne-du-Rouvray a fost decapitat in timp ce oficia sfanta liturghie. Monstruosul asasinat a fost revendicat de Statul Islamic, acest cancer care ne otraveste zilnic vietile si linistea vechiului continent. Unul dintre atacatori purta bratara electronica fiind din anul 2015 in vizorul serviciilor antiteroriste.

Gest bizar al unui ofiter de politie in timpul luarii de ostatici din Franta: Internautii l-au taxat imediat pe politist (VIDEO)

Luarea de ostatici care a avut loc marti intr-o biserica din Franta a fost tratata pe larg de televiziunile din Hexagon care au trimis corespondentiin incercarea de a suprinde cat mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2006 seconds )