Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cine a fost prima sotie a lui Adrian Nastase. Dupa divort, aceasta a cunoscut succesul in America

Adevărul Adevărul,
Cine a fost prima sotie a lui Adrian Nastase. Dupa divort, aceasta a cunoscut succesul in America

Adrian Nastase s-a remarcat gratie vietii sale politice, a ocupat zeci de ani functii publice, a fost activ in partidul din care a facut parte, ba chiar a candidat la alegerile din 2004 pentru a deveni presedintele tarii. Viata personala a tinut-o mai departe de ochii curiosilor, insa a iesit la lumina faptul ca Daniela Nastase nu e prima sotie, acesta a mai fost casatorit o data. continuă pe Adevărul

Cine a fost prima iubire a Andrei. Cat a suferit artista in momentul despartirii

Andra este una din cele mai iubite si cunoscute artiste de la noi. De asemenea, e invidiata nu doar pentru succesul sau de pe plan profesional, ci si pentru mariajul ei longeviv cu Catalin Maruta. Care a fost prima ei mare iubire si cat a suferit solista? Prima mare iubire a Andrei Maruta Andra Maruta .

Video Accident cumplit in Formula 1! Pilotul a fost dus de urgenta la spital, dupa ce masina a fost cuprinsa de flacari

Accident cumplit in chiar primul tur de circuit din Marele Premiu al Bahrainului, etapa a 15-a a calendarului de Formula 1. Romain Grosjean, pilotul celor de la Haas, a pierdut controlul in virajul trei. La doar cateva secunde dupa start, mai multe monoposturi au cautat trasa ideala. Grosjean a parasit circuitul si s-a lovit de .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )