Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cine o va inlocui pe Stela Popescu in turneul din Spania. Este singura care stie replicile regretatei actrite

Antena3 Antena3,
Cine o va inlocui pe Stela Popescu in turneul din Spania. Este singura care stie replicile regretatei actrite

Alexandru Arsinel si colegii sai nu au putut renunta la turneul din Spania, programat cu mult timp inaintea decesului Stelei Popescu si al Cristinei Stamate. Dupa ce va participa si la. continuă pe Antena3

Vasile Muraru, mesaj ravasitor la cimitirul la care este inmormantata Stela Popescu

Marele actor roman a rostit cateva cuvinte tulburatoare in ziua in care este inmormantata Stela Popescu. Cu dragostea de viata, cu tot ce a facut, nimeni nu isi.

Decizia luata de Florin Piersic, dupa moartea colegelor Stela Popescu si Cristina Stamate

Florin Piersic a luat odecizie importanta dupa moartea celor doua colege ale sale de breasla, Stela Popescu si Cristina Stamate. Florin Piersic, in varsta de 82 de ani, este unul dintre numele.

Stela Popescu, inmormantata de ziua numelui

Stela Popescu a fost inmormantata duminica, dupa ce s-a stins din viata la 81 de ani. Ironia amara a sortii, marea actrita este inmormantata de ziua numelui. Pentru ca duminica este Sf.

Ultimele aplauze pentru Stela Popescu. Actrita va fi inmormantata cu onoruri militare la Manastirea Cernica

Trupul neinsufletit al actritei Stela Popescu a parasit duminica Teatrul Constantin Tanase, in aplauzele publicului care a iubit-o pe marea actrita. Sicriul este depus, de la ora 11. 00, in Biserica Sfantul Mare Mucenic Gheorghe din incinta Manastirii Cernica, unde astazi, de la ora 12. 00, va avea loc si slujba de inmormantare cu onoruri militare.

Stela Popescu, inmormantata duminica, la Cimitirul Cernica

Stela Popescu participase cu mai putin de 48 de ore inainte de a deceda la o gala mondena unde a primit premiul pentru Femei de Succes 2017. Dupa moartea ei, soferul.

Ce mult a suferit Stela Popescu la moartea sotului. Dezvaluirea facuta de Alexandru Arsinel: Era vanata. A facut parastasul si dupa ani de zile mi-a spus ca...

Marele actor Alexandru Arsinel, partenerul de o viata pe scena al regretatei Stela Popescu, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre momentul de cotitura din cariera Stelei. Stela Popescu a suferit.

Ziua despartirii de marea actrita. Stela Popescu, inmormantata cu onoruri militare

Update. Stela Popescu a fost inmormantata cu onoruri militare,la Manastirea Cernica. Update 13. Au batut clopotele pentru Stela Popescu. Regretata actritava fi.

Actrita Cristina Stamate a murit la patru zile distanta de buna ei prietena, Stela Popescu. Ce spunea Stela despre Cristina Stamate

Cristina Stamate, 71 de ani, a murit la patru zile distanta de buna ei prietena si colega de scena, Stela Popescu. Cristina Stamate, actrita a Teatrului de Revista.

Stela Popescu, inmormantata cu onoruri militare

La slujba de la Manastirea Cernica au fost, alaturi de fiica regretatei actrite, Doina Maximilian, ambasadorul Republicii Moldova, Mihai Gribincea, actorul Alexandru Arsinel, directoarea Teatrului Stela Popescu, Smaranda Oteanu Bunea, actrita Adriana Trandafir, Adrian Enache, Aurelian Temisan si Monica Davidescu, Manuela Harabor, Raluca Guslicov, Mihai Constantin, fostul sot al Stelei Popescu, Dan Puican.

Stela Popescu a fost inmormantata. Mesajul rostit de Alexandru Arsinel la slujba

Vedeta Antenei 1 a reactionat la imaginile aparute cu ultima aparitie publica a Stelei Popescu. Am urmarit ultima filmare cu Stela Popescu, de marti seara, la Gala Femeilor de Succes. Au difuzat-o colegii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )