Libnet.ro
UNICEF

20:00

Stela Popescu, inmormantata de ziua numelui

Antena3 Antena3,
Stela Popescu, inmormantata de ziua numelui

Stela Popescu a fost inmormantata duminica, dupa ce s-a stins din viata la 81 de ani. Ironia amara a sortii, marea actrita este inmormantata de ziua numelui. Pentru ca duminica este Sf. continuă pe Antena3

Ziua despartirii de marea actrita. Stela Popescu, inmormantata cu onoruri militare

Update. Stela Popescu a fost inmormantata cu onoruri militare,la Manastirea Cernica. Update 13. Au batut clopotele pentru Stela Popescu. Regretata actritava fi.

Stela Popescu, inmormantata cu onoruri militare

Actrita Stela Popescu a fost condusa pe ultimul drum, duminica, de sute de persoane si inmormantata cu onoruri militare la Cimitirul Cernica, alaturi de sotul sau, Puiu Mihai Maximilian.

Stela Popescu, inmormantata cu onoruri militare

La slujba de la Manastirea Cernica au fost, alaturi de fiica regretatei actrite, Doina Maximilian, ambasadorul Republicii Moldova, Mihai Gribincea, actorul Alexandru Arsinel, directoarea Teatrului Stela Popescu, Smaranda Oteanu Bunea, actrita Adriana Trandafir, Adrian Enache, Aurelian Temisan si Monica Davidescu, Manuela Harabor, Raluca Guslicov, Mihai Constantin, fostul sot al Stelei Popescu, Dan Puican.

Stela Popescu, inmormantata duminica, la Cimitirul Cernica

Stela Popescu participase cu mai putin de 48 de ore inainte de a deceda la o gala mondena unde a primit premiul pentru Femei de Succes 2017. Dupa moartea ei, soferul.

Stela Popescu va fi inmormantata duminica la cimitirul din Cernica

Actrita Stela Popescu va fi inmormantata duminica la cimitirul din Cernica, a spus, joi seara, actorul Alexandru Arsinel, care a fost la locuinta artistei, potrivit news. ro.

UPDATE Stela Popescu, inmormantata duminica la pranz la Cernica / Arsinel:De fapt, n-o sa ne despartim niciodata

Sicriul cu trupul neinsufletit al Stelei Popescu a fost luat, la ora 10:00, de la Teatrul de Revista Constantin Tanase si dus depus in biserica Sfantul Mare Mucenic Gheorghe din incinta Manastirii Cernica.

Actrita Stela Popescu va fi inmormantata la Manastirea Cernica, langa sotul ei, Mihai Maximilian

Trupul neinsufletit al Stelei Popescu va fi depus, vineri, de la ora 11. 00, la Teatrul Constantin Tanase, unde va ramane pana sambata, cand va fi dus la Manastirea Cernica. Duminica va avea loc inmormantarea Stelei Popescu la manastirea Cernica. Actrita va fi ingropata langa sotul ei, Mihai Maximilian, care a murit in decembrie 1998.

Povestea unei mari iubiri - Stela Popescu si Puiu Maximilian: Am fost norocoasa! Nu toti au sansa sa intalneasca dragostea absoluta, mai presus de cuvinte

Stela Popescu a murit la 81 de ani si a lasat in urma, pe langa o cariera de neegalat si o durere profunda, o poveste de dragoste cum nu sunt multe. in viata actritei au existat doua casnicii, insa cea de-a doua, cu Mihai Puiu Maximilian, a fost cea care i-a adus fericirea suprema. A fost dragoste la prima vedere. Dupa o casnicie de trei decenii si 19 ani de la moartea umoristului, cei doi s-au imbratisat pentru eternitate.

Stela Popescu va fi inmormantata duminica

Patriarhia Romana informeaza ca slujba de inmormantare a actritei Stela Popescu va avea loc duminica, la ora 12,00, la Manastirea Cernica.

Stela Popescu a murit. Drama vietii pe care actrita a ascuns-o in spatele zambetului cuceritor

Stela Popescu a murit. A fost una dintre cele mai indragite actrite din Romania, dar in spatele zambetului cuceritor, actrita a ascuns o mare drama, Stela Popescu a murit. Refugiata din Ba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2718 seconds )