Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cu cine va juca Simona Halep in primul tur al turneului WTA de la Washington

România Liberă România Liberă,
Cu cine va juca Simona Halep in primul tur al turneului WTA de la Washington

Simona Halep, principala favorita a turneului WTA de la Washington Statele Unite ale Americii) si numarul 2 WTA, posesoarea unui wild card, o va infrunta luni, in primul tur, pe americanca Sloane Stephens, locul 926 WTA, o alta posesoare de wild card . continuă pe România Liberă

WTA Washington: Sloane Stephens, adversara Simonei Halep in primul tur

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, si-a aflat adversara din prima runda a turneului de la Washington, dotat cu premii in valoare totala de 226. 750 de dolari. Halep o va intalni pe americanca Sloane Stephens, fosta numar 11 mondial.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Washington. Care este posibilul traseu catre finala turneului

Simona Halep va juca saptamana viitoare la turneul de la Washington, primul din circuitul de hard care incepe in America.

Simona Halep pleaca in America pentru sezonul pe hard. Iata programul turneelor

Dupa vacanta pe care si-a luat-o dupa participarea la Wimbledon, Simona Halep va reveni in circuit cu ocazia turneului de la Washington, unde a primit un wild card din partea organizatorilor.

Simona Halep a plecat in America. Ce urmeaza pentru jucatoarea noastra si ce spune ea despre posibilitatea de a deveni numarul 1 mondial

Simona Halep a terminat vacanta de vara si a plecat in aceasta dimineata catre Statele Unite ale Americii, unde va participa la cateva turnee.

Ce afacere INTERESANTA si-a deschis Simona Halep in Constanta. Sportiva s-a gandit la fanii sai (FOTO)

Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei in acest moment, iar sportiva a reusit pana acum sa castige bani seriosi din acest sport. O parte dintre acestia i-a.

Simona Halep a inceput o afacere in Constanta! in ce si-a investit banii

Simona Halep si-a investit o partea din banii castigati din tenis intr-o mica afacere in Constanta. Romanca a deschis o cafenea, in apropierea cazinoului din orasul natal,.

Simona Halep, o noua dovada de atasament fata de orasul sau natal. Ce a facut numarul 2 mondial din tenis

Simona Halep nu a ascuns niciodata ca este o sportiva care tine foarte mult la tara natala si mai ales la orasul in cate s-a nascut.

Halep pleaca in America pentru sezonul pe hard. Iata programul turneelor

Dupa vacanta pe care si-a luat-o dupa participarea la Wimbledon, Simona Halep va reveni in circuit cu ocazia turneului de la Washington, unde a primit un wild card din partea organizatorilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )