Libnet.ro
UNICEF

21:00

WTA Washington: Sloane Stephens, adversara Simonei Halep in primul tur

Hotnews Hotnews,
 WTA Washington: Sloane Stephens, adversara Simonei Halep in primul tur

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, si-a aflat adversara din prima runda a turneului de la Washington, dotat cu premii in valoare totala de 226. 750 de dolari. Halep o va intalni pe americanca Sloane Stephens, fosta numar 11 mondial. continuă pe Hotnews

FOTO Schimbare radicala in tinuta de joc a Simonei Halep. Cum se va imbraca jucatoarea noastra la US Open, ultimul Grand Slam al acestui an

Simona Halep se fala momentan in vacanta, dar va reintra in circuitul profesionist la tenisului feminin pe 31 iulie, cand va evolua la Washington.

Cat te costa doua cappuccino in cafeneaua Simonei Halep

Simona Halep si-a deschis in luna mai o cafenea in Constanta, pe care a denumit-o SH Cafe,iar preturile nu sunt foarte mari la localul din centrul orasului. Potrivit digisport. ro, cafeneaua.

FOTO Cafeneaua discreta a Simonei Halep, tribuna in care esti poftit sa o sustii pe campioana la tenis

Simona Halep are de la inceputul lunii mai o cafenea in Constanta, care a fost botezata SH Cafe. SH Cafe este locul in care constantenii si turistii o pot incuraja pe campioana la tenis. Localul se afla in centrul orasului, pe strada Mircea cel Batran, la intersectia cu strada Decebal, in diagonala cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )