Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt cele 12 vedete care merg la Ferma, noul reality-show de la Pro TV

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cele 12 vedete care merg la Ferma, noul reality-show de la Pro TV

Ferma Vedetelor, noul reality-show de la Pro TV, va debuta in luna martie, cu Iulia Vantur in rolul gazdei. Va prezentam in continuare cele 12 celebritati care, timp de trei luni, vor trai intr-un loc izolat, lipsit de confortul cu care sunt obisnuite. continuă pe Adevărul

Cupluri de vedete care demonstreaza ca dragostea rezista in timp, chiar si la Hollywood! Iata secretele lor

De la Will Smith si Jada Pinkett-Smith, sau Matthew Broderick si Sarah Jessica Parker, si pana la Meryl Streep si Don Gummer, ori Hugh Jackman si Debora-Lee Furness, iata secretele celebritatilor ale caror povesti de iubire au trecut demult testul timpului.

Ce vedete participa la Ferma vedetelor, noul reality show de la Pro TV

Ferma vedetelor, noul reality show de la Pro TV, va debuta in curand pe sticla. 12 persoane publice vor fi nevoite sa se descurce in conditidii mai mult decat modeste, intr-o ferma fara curent si dotari tehnice, asa cum sunt ele obisnuite in viata de zi cu zi. Iata care sunt concurentii.

Nici nu stiai ca au fost impreuna! Vedete care s-au iubit pe furis, acum multi ani!

De la Collin Farrel si Elizabeth Taylor, ori Cher si Tom Cruise, si pana la Christina Applegate si Brad Pitt, sau Pamela Anderson si Michael Jackson, iata cateva cupluri de vedete despre care nici macar nu stiai ca au existat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )