Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cine sunt fiii si fiicele Romaniei care au plecat din tara, la care se referea Sanctitatea Sa

Hotnews Hotnews,
 Cine sunt fiii si fiicele Romaniei care au plecat din tara, la care se referea Sanctitatea Sa

Sunt intre 3 si 4 milioane de romani care lucreaza in strainatate. Cam 3. 5 milioane, potrivit statisticilor oficiale, dar nimeni nu poate spune cu precizie cati anume. Unii s-au dus de voie, altii de nevoie, pentru a putea sa castige o paine, nu intotdeauna dintre cele mai albe. De bine de rau, ei trimit bani celor ramasi acasa, banii respectivi fiind folositi preponderent nu in consum, ci pentru a-si contrui o casa sau a investi in afaceri. continuă pe Hotnews

Papa Francisc aduce un omagiu sacrificiului fiilor si fiicelor Romaniei care au plecat din tara

Papa Francisc a adus vineri, la Bucuresti, un omagiu sacrificiului fiilor si fiicelor Romaniei care au plecat din tara si care acum, prin cultura lor, cu patrimoniul de valori si cu munca lor imbogatesc tarile in care au emigrat si care, in acelasi timp, isi sustin si familiile din tara.

Cine sunt cele cinci judecatoare care au decis condamnarea lui Liviu Dragnea

Dupa trei ani de procese, Liviu Dragnea a fost condamnat azi la inchisoare de un complet format din cinci judecatoare. Decizia este definitiva si a fost luata cu majoritate 4 din 5), scrie Libertatea. Trimis.

Cum a ajuns sa arate Cristian Tabara dupa ce a plecat din Romania. A slabit 60 de kilograme! FOTO

Despre Cristian Tabara s-a scris, anul trecut, ca a slabit 60 de kilograme, dupa ce a urmat o dieta stricta din cauza unor probleme de sanatate. Prezentatorul TV s-a schimbat foarte mult in ultima perioada. Chiar daca are emisiune la TV in fiecare week-end, nu multi sunt cei care isi mai amintesc cum arata in [] .

Cine sunt cei sapte episcopi greco-catolici pe care Papa Francisc ii va beatifica la Blaj

Papa Francisc are o misiune importanta de indeplinit cand va veni in Romania. El trebuie sa beatifice sapte episcopi greco-catolici romani care si-au dat viata in numele credintei, in primii ani ai comunismului. Cine sunt cei sapte episcopi greco-catolici pe care Papa Francisc ii va beatifica Vizita Papei Francisc in Romania are o puternica incarcatura [] .

Cine sunt parlamentarii de la Pro Romania care l-au votat pe Ciolacu, partenerul de pescuit al lui Dragnea, la sefia Camerei Deputatilor

Victor Ponta a recunoscut, miercuri, ca o parte din parlamentarii Pro Romania l-au votat pe Marcel Ciolacu, prietenul lui Liviu Dragnea, la sefia Camerei Deputatilor, arata jurnalistul Lucian Mindruta, pe.

Klaus Iohannis cere demiterea imediata a unor ministri: cine sunt cei vizati

Presedintele Klaus Iohannis a avut o reactie extrem de dura la adresa Guvernului Dancila dupa organizarea extrem de slaba a alegerilor din diaspora. Presedintele Klaus Iohannis a cerut, miercuri, demisia imediata din functie a ministrul de Externe, Teodor Melescanu, dar si ministrului de Interne, Carmen Dan. Seful statului sustine ca Guvernul Dancila se face vinovat [] .

Dancila fuge de raspundere, din nou: cine sunt vinovati de votul din diaspora

Procesul de votare din diaspora a fost un dezastru, din nou, iar vinovatii se pare ca se gasesc din ce in ce mai greu. Viorica Dancila are insa o explicatie. PSD trece printr-o perioada foarte dificila, de cateva zile. Cu Dragnea la inchisoare si Partidul Social Democrat invins de PNL la alegeri, Dancila nu mai [] .

Papa Francisc, mesaj pentru romanii din Diaspora: Aduc un omagiu sacrificiului fiilor si fiicelor Romaniei care, prin cultura lor, imbogatesc tarile in care au emigrat si isi ajuta familiile ramase acasa (VIDEO)

Papa Francisc a vorbit, vineri, in discursul sau de la Palatul Cotroceni, despre problema migratiei. Suveranul Pontif a adus un omagiu romanilor care au plecat sa lucreze in strainatate si care, prin.

Papa Francisc, mesaj pentru romanii din Diaspora: Aduc un omagiu sacrificiului fiilor si fiicelor Romaniei care, prin cultura lor, imbogatesc tarile in care au emigrat si isi ajuta familiile ramase acasa (VIDEO, FOTO)

Papa Francisc a vorbit, vineri, in discursul sau de la Palatul Cotroceni, despre problema migratiei. Suveranul Pontif a adus un omagiu romanilor care au plecat sa lucreze in strainatate si care, prin.

Kika pleaca din Romania. Cine sunt austriecii care vor concura IKEA in Bucuresti

Retailerul austriac XXXLutz, prezent si in Romania cu brandul Momax, va prelua 22 de magazine Kika din Cehia, Slovacia, Ungaria si Romania, de la grupul Signa. Kika are in Romania doua magazine, ambele in Capitala.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )