Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt primii care se vaccineaza in Romania: pe ce loc se afla guvernantii si functionari de la stat

Playtech Playtech,
Cine sunt primii care se vaccineaza in Romania: pe ce loc se afla guvernantii si functionari de la stat

Ne apropiem cu pasi repezi de disponibilitatea la scara larga a unui vaccin impotriva noului coronavirus, iar planul de vaccinare national defineste categoriile de romani care vor fi primii la. continuă pe Playtech

Cine este medicul care va coordona campania de vaccinare anti-COVID in Romania Coordonator de doctorat i-a fost Streinu Cercel

Medicul Valeriu Gheorghita, care va fi coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 in Romania, are 38 de ani si lucreaza din 2012 la Spitalul Militar Central Dr Carol Davila, fiind de trei ani medic primar. El l-a avut coordonator de doctorat pe profesorul Adrian Streinu Cercel, care acum candideaza la Senat pe listele PSD.

Cine este tanarul care a jefuit ieri o banca din Capitala. Individul a fost retinut

Barbatul care a jefuit ieri o sucursala bancara din Capitala a fost prins si retinut dupa mai multe ore de cautari. Este vorba despre un tanar de 30de ani din Bucuresti. A fost.

Medicul Radu Tincu explica de ce incendiile se propaga mai rapid in sectiile ATI: Sunt spatii care au o anumita vulnerabilitate (VIDEO)

Medicul Radu Tincu a precizat, in timpul emisiunii Dosar de politician, care sunt motivele pentru care un incendiu se propaga mult mai repede intr-o sectie de ATI, dar si faptul ca aparatura medicala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )