Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cine sunt tinerii care au pierit in accidentul cumplit de pe un drum din Suceava

Antena3 Antena3,
Cine sunt tinerii care au pierit in accidentul cumplit de pe un drum din Suceava

Un accident cumplit a avut loc sambata noaptea pe un drum din Suceava. Trei tineri si-au pierdut viata dupa ce BMW-ul in care se aflau a intrat intr-un stalp. Ionut Reut, in varsta de 19 a. continuă pe Antena3

Au inceput audierile in dosarul deschis din cauza pestei porcine. Procurorii vor sa afle cine sunt cei vinovati de raspandirea virusului

Au inceput audierile in dosarul deschis din cauza pestei porcine. Procurorii vor sa afle de unde a pornit totul si cine sunt cei vinovati de raspandirea virusului. Sesizarea care a dus la deschiderea.

Se schimba varsta de pensionare in Romania: Principalele vizate sunt femeile care se apropiau sa iasa la pensie. Tu esti pe lista?

Vesti bune pentru femeile care intentioneaza sa se pensioneze. Potrivit unui proiect legislativ depus la Senat, mamele care nasc si cresc un copil vor putea sa iasa la pensie cu doi ani mai devreme. Printre.

Bomba sociala a explodat: Ei sunt romanii care vor ramane fara bani de pensii in acest an! Vezi daca esti pe lista...

Potrivit noii legi a pensiilor, pana in anul 2021, punctul de pensie va ajunge sa valoreze 1. 875 lei. Proiectul ascunde insa o serie de prevederi care defavorizeaza anumite categorii de pensionari. Practic,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )