Libnet.ro
UNICEF

19:46

Bomba sociala a explodat: Ei sunt romanii care vor ramane fara bani de pensii in acest an! Vezi daca esti pe lista...

B1 B1,
Bomba sociala a explodat: Ei sunt romanii care vor ramane fara bani de pensii in acest an! Vezi daca esti pe lista...

Potrivit noii legi a pensiilor, pana in anul 2021, punctul de pensie va ajunge sa valoreze 1. 875 lei. Proiectul ascunde insa o serie de prevederi care defavorizeaza anumite categorii de pensionari. Practic,. continuă pe B1

Obligatie pentru toti romanii care stau la bloc. Se aplica de luni

Inceputul acestei luni vine cu o schimbare radicala care afecteaza majoritatea romanilor. Sunt afectati, in principal, cei cu datorii. Administratorii de bloc nu vor mai avea voie de luni sa faca plati cu.

Avertismentul MAE pentru romanii care merg in Bulgaria

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Bulgaria ca Autoritatea locala pentru Siguranta Alimentara a luat masuri in scopul.

Anunt important facut de autoritati! Persoanele care vor primi vouchere de 3.000 de euro in urmatoarea perioada

Peste 500 de cupluri vor primi vouchere pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro, in cadrul Programului FIV - O sansa pentru cuplurile infertile, iar alte aproape 100 de dosare inscrise in program.

Admitere n nvatamntul profesional 2018 Absolventii de clasa a VIII-a care vor sa nvete o meserie, asteptati pe 20.000 de locuri libere n scolile profesionale

Elevii care au terminat clasa a VIII-a si vor sa invete o meserie trebuie sa se inscrie zilele acestea in invatamantul profesional. Vineri, 31 august,si luni, 3 septembrie, pana la ora 15:00,elevii interesati se inscriuin scolile profesionale duale. Miercuri, are loc inscrierea la unitatile de invatamant profesional care nu organizeaza examen de admitere. Aproape jumatate din locurile in invatamantul profesional clasic au ramas neocupate, adica 20. 000 de locuri pe care le pot ocupa acum copii, si aproape 3. 000 de locuri libere in scolile duale, unde elevii inscrisi primesc bursa lunara de 400 de lei. Descarca din articol lista cu liceele si scolile profesionale care au locuri libere.

Ministrul Justitiei, reactie in scandalul provocat de Rudolph Giuliani: Sunt atatia care cred ca le stiu pe toate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a refuzat sa comenteze scandalul provocat in Romania de Rudolf Giuliani, care ar fi recunoscut ca scrisoarea adresata presedintelui roman Klaus Iohannis pe tema justitiei a.

ştiri de la B1

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )