Libnet.ro
UNICEF

20:46

Ciolos: Il astept diseara la Palatul Victoria pe Sorin Grindeanu; maine vom avea o discutie mai asezata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ciolos: Il astept diseara la Palatul Victoria pe Sorin Grindeanu; maine vom avea o discutie mai asezata

Dacian Ciolos a anuntat ca il va astepta miercuri seara pe noul premier, Sorin Grindeanu, la Palatul Victoria dupa ce noul cabinet va depune juramantul in fata presedintelui urmand ca cei doi sa aiba o discutie mai detaliata in cursul zilei de joi. continuă pe Wall-Street Ro

Premierul Sorin Grindeanu a ajuns la Palatul Victoria pentru a tine prima sedinta a noului Guvern. Ministrii s-au deplasat cu MICROBUZUL

Premierul Sorin Grindeanu a ajuns la Palatul Victoria pentru a tine prima sedinta a noului Guvern, informeaza Agerpres. Oficialul a ajuns in jurul orei 20:00 insotit de liderul PSD, Liviu Dragnea,.

Sorin Grindeanu a prezentat PROGRAMUL DE GUVERNARE in Parlament: Va propun o ROMANIE NORMALA, in care oamenii sa traiasca bine(VIDEO)

Sorin Grindeanu a prezentat miercuri in Parlament programul de guvernare si echipa pentru care alesii urmeaza sa dea un vot. Grindeanu a declarat ca tinta sa este o aceea de a construi o.

Kelemen Hunor: UDMR a votat in unanimitate sustinerea guvernului Sorin Grindeanu

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, la Parlament ca parlamentarii formatiunii pe care o conduce au decis in unanimitate sa voteze, in cadrul plenului reunit de miercuri, programului de guvernare al PSD si cabinetul condus de Sorin Grindeanu.

Kelemen Hunor: UDMR a votat in unanimitate sustinerea guvernului Sorin Grindeanu

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marti, la Parlament ca parlamentarii formatiunii pe care o conduce au decis in unanimitate sa voteze, in cadrul plenului reunit de miercuri, programului de guvernare al PSD si cabinetul condus de Sorin Grindeanu.

UDMR sustine noul GUVERN: Nu avem motive sa nu il votam pe Sorin GRINDEANU (VIDEO)

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat ca UDMR nu are niciun motiv sa nu il voteze pe Sorin Grindeanu. Asteptam lista de guvern, programul de guvernare, sa fie convocat Parlamentul. in.

Recunosc, sunt fumator. imi este foarte GREU.... Sorin GRINDEANU, declaratii dupa ce a fost SURPRINS FUMAND in BIROU (VIDEO)

Sorin Grindeanu a fost surprins fumand in biroul lui Dragnea, desi legea interzice fumatul in spatiile publice inchise, inclusiv in institutiile publice. Recunosc, sunt fumator.

Sorin Grindeanu, PRIMELE DECLARATII dupa ce Parlamentul a votat GUVERNUL sau (VIDEO)

Sorin Grindeanu a facut cateva declaratii dupa votul de incredere pe care l-a primit in Parlament pentru Guvernul sau. Astazi, dupa acest vot, guvernul este guvernul Romaniei.

Sorin Grindeanu cere Parlamentului sa ii voteze Cabinetul: Sevil Shhaideh era o varianta excelenta de premier. Nu este Guvernul meu sau al altcuiva, ci al Romaniei

Sedinta comuna a Senatului si Camerei Deputatilor in care Guvernul condus de Sorin Grindeanu va fi supus votului de incredere al Parlamentului a inceput miercuri dupa-amiaza.

Sorin Grindeanu: Tinta acestui Guvern este Romania normala, in care lucrurile sa fie asa cum e normal sa fie

Premierul desemnat, Sorin Grindeanu, a afirmat, in discursul sau din Parlament, ca obiectivul Guvernului sau este Romania normala, care sa cuprinda toate tintele guvernarilor anterioare la un loc, promitand ca toate angajamentele facute.

Habar nu am. Cred ca nu: Sorin Grindeanu NU stie legea. Prima GAFA in calitate de premier

Noul premier al Romaniei a fost prins in offside de o intrebare a jurnalistilor. Sorin Grindeanu si Liviu Dragnea au fost intrebati de jurnalisti daca au ca scop modificarea Legii.

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )