Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ciprian Marica, mesaj pentru fani din spital: Voi reveni mai puternic

România Liberă România Liberă,
Ciprian Marica, mesaj pentru fani din spital: Voi reveni mai puternic

Internationalul Ciprian Marica le-a transmis fanilor nationalei un mesaj, dupa ce a fost operat la genunchi la o clinica din Germania. Atacantul a scris pe Facebook, alaturi de o fotografie cu el pe patul de spital, ca va reveni mult mai puternic. continuă pe România Liberă

Cod portocaliu de INUNDATII pentru raurile din Caras-Severin si Timis, pana vineri

Update 21. 13 - Hidrologii au emis un Cod portocaliu de inundatii pentru raurile din judetele Caras-Severin si Timis, valabil de joi, de la ora 20. 00 pana vineri dimineata, la ora 9. 00, potrivit.

Oscar Pistorius a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru omor din culpa

Campionul paralimpic Oscar Pistorius a fost condamnat, marti, la cinci ani de inchisoare cu executare pentru omor din culpa, in procesul in care era acuzat de uciderea prietenei sale Reeva Steenkamp, informeaza L'Equipe.

SUA a parasutat armament pentru kurzii din orasul Kobane

Armata americana a parasutat armament pentru kurzii din orasul Kobane, acestia fiind asediati de teroristii Statului Islamic.

Dan Voiculescu despre MITUL averii ascunse. Fondatorul PC, mesaj pentru Camelia Bogdan

Intr-o postare pe blogul personal al lui Dan Voiculescu, intitulata Averea lui Dan Voiculescu, presedintele fondator al PC prezinta mai multe facturi, pentru linistea doamnei Camelia Bogdan, ca sa nu mai caute.

Principele Nicolae al Romaniei, mesaj pentru tinerii din Timisoara: Daca aveti o provocare, nu ezitati sa o acceptati

Universitatea de Vest din Timisoara a inceput un program educational complementar unic in Romania, EDU for Life. Programul cu o durata de trei ani a fost lansat de Alteta Sa Regala Principele Nicolae.

Reduceri de 60% in turismul romanesc pentru clientii din Rep. Moldova

Agentiile de turism din Republia Moldova vor promova dupa 1 noiembrie oferte cu reduceri de pana la 60% in statiunile balneare, montane si de pe litoralul romanesc, hotelierii incercand astfel sa atraga cat mai multi turisti din tara vecina.

Oscar Pistorius, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru omor din culpa

Campionul paralimpic Oscar Pistorius a fost condamnat astazi la cinci ani de inchisoare cu executare, fiind gasit vinovat de omor din culpa in procesul in care era acuzat ca a ucis-o pe prietena sa Reeva Steenkamp, transmite presa internationala.

Oscar Pistorius, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare pentru omor din culpa

Oscar Pistorius, campion paralimpic, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, dupa ce a fost gasit vinovat de omor din culpa in procesul in care era acuzat ca a ucis-o pe Reeva Steenkamp. El avea o relatie de trei luni cu fotomodelul sud-african.

Oscar Pistorius: 5 ani de inchisoare cu executare pentru omor din culpa

Oscar Pistorius, campionul paraolimpic, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, sub acuzatia de omor din culpa in procesul Reevei Steenkamp.

Vom incepe rezervarile pentru locuintele din noul proiect de lux 49Gafencu

Dezvoltatorul SKV Properties a inceput lucrarile la proiectul rezidential de lux 49Gafencu, ce urmeaza sa fie finalizat in primul trimestru din 2016, printr-o investitie de 30 de milioane de euro, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )