Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cipru anunta noi conditii de intrare in tara pentru cetatenii romani, in contextul pandemiei de COVID-19

B1 B1,
Cipru anunta noi conditii de intrare in tara pentru cetatenii romani, in contextul pandemiei de COVID-19

Autoritatile din Cipru au revizuit conditiile de intrare in tara in contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, Romania este inclusa, in acest moment, pe lista statelor din categoria C, ceea ce inseamna ca. continuă pe B1

Noi conditii de intrare in Cipru, in plina pandemie. Ce trebuie sa faca romanii pentru o vacanta acolo

Autoritatile din Cipru au modificat conditiile de intrare in tara a cetatenilor din anumite tari, in contextul pandemiei de coronavirus. Romania a fost inclusa pe lista statelor din categoria C, la fel ca Portugalia, Bulgaria, Luxemburg, Suedia si Serbia.

EXCLUSIV Noi conditii de calatorie in Grecia: Ce se intampla cu turistii care sosesc pe aeroportul din Atena

Autoritatile din Grecia au anuntat noi conditii pentru turistii care vor sosi cu avionul pe teritroiul elen. incepand de miercuri, 5 august, pe aeoportul Eleftherios Venizelos din Atena se vor putea efectua.

Se anunta un nou transfer colosal pentru Cristiano Ronaldo! Clubul de Champions League la care vrea sa joace

Cristiano Ronaldo a obtinut un nou titlu de campion in Italia si spera sa dea lovitura si in UEFA Champions League. Doar ca misiunea este, de aceasta data, mult mai dificila pentru campioana Italiei. Juve a fost invinsa in prima mansa a dublei cu Olympique Lyon, scor 1-0. Ronaldo este omul in care italienii isi .

DELOITTE: CE pregateste reguli noi de raportare fiscala pentru platformele digitale

Comisia Europeana CE) continua actiunea de implementare a obligatiilor de raportare fiscala de catre diverse entitati, iar dupa aplicarea DAC 6 Directiva 2018822EU), care introduce o astfel de obligatie pentru tranzactiile transfrontaliere considerate cu risc fiscal, CE se pregateste sa adopte DAC 7, directiva care vizeaza reguli noi de raportare fiscala pentru platformele digitale, sustin consultantii Deloitte, conform Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2152 seconds )